alebo takto, na intráku som síce neni, ale na robotníckej ubytovni som chodievala radšej iba v podprsenke ako v tričku a bez nej. ale mám tričká, pri ktorých mi to, že pod nimi nič nemám, na takej súkromnejšej verejnosti nevadí.
ked idem zo sprchy tak si ju vacsionu nedavam, ale tiez mi nerobi problem spat s nou, si myslim, ze mi tak visia prsia aj preto, ze roky spavam na boku, a kebyze mam podprsenku a spavam v nej tak sa tak nenatiahnu
Ja sa cítim bez podprsenky zle, takže v nej aj spávam - a našťastie na internáte nie som :p ...mňa netlačí, proste neprekáža mi, je mi v nej dobre. Dávam si ju dole len keď sa idem osprchovať.
na intraku sice nie som....ale spavam vzdy v podprsenke.... som v nej stale...iba ked sa sprchujem, tak nie samozrejme a par krat do roka bez nej spim... Privelmi neoblubujem ten pocit bez nej....ale s vynimkou pri sexe ;*
a presne tak... podla mna nosenie podprsenky perfektne formuje prsia.... poznam vela bab, co spia bez nej a prsia komicke...ovisnute ja v nej som vacsinu casu...a mam pekne pevne DD
nie som ešte na intráku, ale ak tam náhodou ostávam u priateľa, a má tam dokonca aj spolubývajúceho tak proste si ju dám normálne dole, ono to tlačí v noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@leilla jebe, jebe, ale to nic
zbytočne to tlačí xD