chcela by som sa vas spytat, ze ak si objednavate hollister, abercrombie... veci, ze ci si to objednavate priamo z ich oficialnej stranky, kde mate 100%nu istotu ze to je original, ale niektore ceny su dost vysoke, alebo sa to odvazite kupit aj z nejakych
@micenzo no ved mne sa to hned nezdalo, zeby v turecku boli originaly, a presne tohto sa bojim ze si objednam veci z bazosa a oni mi poslu nejaku povynatahovanu napodobeninu tricka ktore som chcela, cize to ze som zaplatila o 5e je uplne jedno kedze sa to nosit nebude dat. skor by som chcela takto objednavat veci cez niekoho kto je v USA len skoda ze nikoho takeho nepoznam, bolo by to aj lacnejsie, aj by som si mohla vybrat co chcem.
@vlcica1989 ale to tam asi nie je pravidelne ze taketo mikinky tam budu za 3e, treba tam chodit casto a pohrabat sa asi v tych veciach...
no len to by tam trebalo ist, lebo ak to objednavas cez net v zlave tricko dostanes za 15e, plus vela sa plati za postovne, je jasne ze sa to viacej oplati ist tam a nakupit to, porpipade niekto v USA by ti to kupil a poslal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@3 z tureckych skladov? a su to originaly? ci? a od kial vis ze dany clovek to predava prave z tych tureckych skladov?
@vlcica1989 ale to tam asi nie je pravidelne ze taketo mikinky tam budu za 3e, treba tam chodit casto a pohrabat sa asi v tych veciach...