na balkone sa nam totizto usadila holubica, ma tam hniezdo vajicko a tak. A kedze my sme rodina strasne citliva a mame radi zvierata ( i ked ja osobne mam fobiu z holubov tak nam bolo luto vyhodit ju (aj tak uz
no tak neviem ti presne odpovedat na otazku pretoze sa velmi vtakmi nezaoberam ,ale tak z logickeho hladiska si skus vsimnut ,ci na tom vajicku vysedava ,ohrieva ho atd.A co je podla teba nejak dlho su to viac nez dva tri dyzdne?Alebo viac?
no to e jasne..len je tam tir týždne..a ak by tie v ajicka bli slepe (cize resp. žiadne bábätko sa v nom nenachadza) tAk tam bude sedeit do aleluja a nic sa nevyliahne....cize teraz mi ostava uz asi len cakat co?
No, snažila som sa to hľadať, ale nič som nenašla :/ ale tak pozerám do atlasu vtákov a vychádza to približne na 12-25 dní, čo sedia na vajciach (vtáky všeobecne )
dakujem tato informacia mi naozaj pomohla...tak to vyzera tak ze este taky tyzden az dva pockame a ak sa nevyliahnu asi budeme musier mamicku vyhnat...chudatko.....
jak keby jej nestacilo ze jej moj hafan robi stresy....
neboj male sa urcite vyliahnu.. aj ja som pred par rokmi takto pozorovala holubicu co sa nam usadila pred oknom.. a tiez sa mi zdalo ze to dlho trva kym sa to vyliahne
ja by som toho holuba vyhodil okamzite...vajcia rozbite a znicte hniezdo...nehovor mi ze ti robi problem rozbit vajcia...prazenicu si robis ...vies co to je mat holuby na balkone??...ver mi..viem o tom..na intraku som na taku izbu prisiel..ktora mala holuby na balkone..neustale hrkutanie..5cm vrstva sraciek...a nehovorim o tom ze si na to zvyknu..a sa ich nezbavis...holuby su zevraj lietajuce potkany..a je to tak...
lebo ked sa aj mlade vyliahnu...este dlho potrva kym odletia...a ked aj odletia..sa budu vracat stale...budu vam tam srat..smrdiet..fuuuj ..naozaj ti dobre radim..zbav sa ich cim skor..ja mam zvierata velmi rad..ale ako som zil pol roka na izbe s balkonom kde zili holuby..tak holuby nemusim...som proti nim denne bojoval ..vyhanal ich..ale mali ma v riti..
ja som hned hovorila aby sme ich vyhodili...ale nasi povedali ze ked uz sa tam usadili tak co s nimi....mne to je v podstate aj jedno lebo na balkon nechodim, mame ho v obyvacke a ani tam sa velmi nezdrzujem cize ench si to potom riesia oni a ja sa im budem vysmievat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Takto je to tazko povedat.
jak keby jej nestacilo ze jej moj hafan robi stresy....