jedna sa o dokument od francuzskych autorov (Luc Besson bol producent) o nasej Zemi o tom ako zijeme, globalne oteplovanie a podobne. Povodne som si chcel pozriet len polku
@fxx zial nie. Vysielalo sa to 5 Juna globalne na celom svete (tusim v 87 krajinach minimalne). Ale podla mna za chvilku budu na to titulky aj slovenske (www.titulky.com).
Tak som to skukol. Kedze studujem fyziku a tam je aj zivotne prostredie, tak moc noveho pre mna tam nebolo. Ale krasne obrazky.
To ze mame 10 rokov na zmenezovanie sklenikoveho efektu je prehnane, ale nehovorim ze mozme este sediet na zadkoch.
A alternativne zdroje ktore by mali nahradit ropu uz su, len nie su lacnejsie ako ropa, zatial. A skorej ako sa ropa minie ani nebudu.
Ale netreba malovat certa na stenu s tou ropou, nahrady su.
Horsie je to s tymi lesmi, rybami, zvieratami, a celkovym rozlozenim bohatstva po Zemi, na to nemam zatial odpoved a osobne si ani neviem predstavit ako by to malo cele prebiehat, ale tak su aj mudrejsie hlavy ako ja, takze nestracam vieru
je dobre, ze su taketo filmy, ale na moj vkus je to trochu slabe, podla mna sa lepsie clovek uvedomi, ked si pozrie pozemstanov - » video.google.com/videoplay?docid...
@1 , @3 daju sa tam nastavit slovenske titulky, treba chvilu pockat a potom rozkliknut tu sipku na konci listy a tam v tom okne IccI sa da nastavit Translate Beta, a potom translate from English to Slovak, je to strojovy preklad, ale sa da to celkom pochopit ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
To ze mame 10 rokov na zmenezovanie sklenikoveho efektu je prehnane, ale nehovorim ze mozme este sediet na zadkoch.
A alternativne zdroje ktore by mali nahradit ropu uz su, len nie su lacnejsie ako ropa, zatial. A skorej ako sa ropa minie ani nebudu.
Ale netreba malovat certa na stenu s tou ropou, nahrady su.
Horsie je to s tymi lesmi, rybami, zvieratami, a celkovym rozlozenim bohatstva po Zemi, na to nemam zatial odpoved a osobne si ani neviem predstavit ako by to malo cele prebiehat, ale tak su aj mudrejsie hlavy ako ja, takze nestracam vieru