ano, akoze vyznam poznam, len sa mi nepaci to slovo, vnimam ho ako nove a neziaduce a nepouzivam ho
navyse je divne, ze niektori to pouzivaju tak, ako pises, napr. "bolo tam mrte ludi", "mam mrte dobrej hudby", zaroven byvaju aj varianty "mam mrte vela dobrej hudby" a tak... ale niektori to zjavne pouzivaju vo vyzname "super", napr. som videl take ze "to bolo mrte"...nepaci sa mi to, no
Dnes je najdôležitejší stridží deň (akože deň strigy) a všetci môžeme čarovať. Diskutujte o rôznych čarách, ktoré sa na Luciu robia. Lebo tých zvykov je mrte."
Väčšina pre mňa nových slov sa mi spočiatku veľmi intenzívne hnusí, až ich od istého bodu začnem používať (presne tak to bolo so spomínanými mrte, kentus, chara).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
filip
navyse je divne, ze niektori to pouzivaju tak, ako pises, napr. "bolo tam mrte ludi", "mam mrte dobrej hudby", zaroven byvaju aj varianty "mam mrte vela dobrej hudby" a tak... ale niektori to zjavne pouzivaju vo vyzname "super", napr. som videl take ze "to bolo mrte"...nepaci sa mi to, no
možno že teraz aj?....
"Čarovanie so Svätou Luciou
Dnes je najdôležitejší stridží deň (akože deň strigy) a všetci môžeme čarovať. Diskutujte o rôznych čarách, ktoré sa na Luciu robia. Lebo tých zvykov je mrte."