kurva akurat som si vyhonil jak kon a secko je zajebane zasa, koberec, stolicky, stena, moje vlasy...poradte ako to mam odpratat a tiez poradte aby to tak nestriekalo vsade nekontrolovane bo furt som najebany ked je secko zadzigane, polhodina kym to povys
omG to kedy si sa naposledy vyprazdnil ? v tvojom pripade asi suhlas s @1 a btw chudak nejaka baba co ta bude mat.. ju odhodis z postele jak v scary movie
ze preco fake? lebo mu vsetci verime to s tym kobercom, stolickami a vlasmi, lebo mu vsetci verime, ze sa to da vysavat, lebo mu vsetci verime, ze to rano robil cestou do roboty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
amour uz som myslel, ze to od tej chaty ked sa uslo aj mne trocha
ze preco fake? lebo mu vsetci verime to s tym kobercom, stolickami a vlasmi, lebo mu vsetci verime, ze sa to da vysavat, lebo mu vsetci verime, ze to rano robil cestou do roboty.
ach boze LOL .. ale ako by ste to nepoznali BIRDZaci tychto ludi .. zalozia nejaku inteligentnu temu a uz su velkymi hviezdami
vanish - škvrn sa zbavíš
No to okopčil z "Niečo na tej Mary je"