uz som rozmyslal nad vela uchylnostami a vyskusal som kadeco ale musim uprimne priznat ze po tomto som nikdy netuzil,nepoviem osukat spolocne nejaku zensku ale honit si???To sa mi zda kusok priteplene a urcite by ma ten pohlad nevzrusoval skor naopak.
@tasha5 "tak uznaj ze taketo forum tu nema co robit podla mna,"
nerozumiem ti, akoze kvoli comu? ano, ani mne sa nepaci predstava toho na co sa tuto clovek pytal v otazke ale co urcuje tu hranicu, co je vhodne a co nie je vhodne do birdz fora? co je na samotnej otazke take nechutne? ved sa, doboha, pytal. a co je vhodne na otazke charakteru "mavame s priatelom nechraneny sex pretoze hovori ze sa nic nestane a spravil sa mi na clenok/stehno/vlasy/co ja viem mozem by tehotna????" alebo este lepsie "dnes ma frajer vyprstoval, mozem byt tehotna???" btw tieto fora su tie, ktore cim dalej zmensuju rozdiel medzi pokecom a birdzom... a je to FORUM cize co ma zaujima to sa opytam.... nikoho neurazil, zaujimam ho hento tak prosim... niekoho zaujimaju vysoke skoly a niekoho homosexualne chutky a co jako? povedz mi teda podla coho sudis co je vhodne do fora?
@ssnehulienka lebo som cakala ze ziadna suhlasna odpoved sa ani nenajde . a neviem ci yb to niekto priznal .a ti co dali gif.ko maju iny nazor ako ja,myslis ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
boze uboijja ma nuda :/
panko sa vyzna!
Facit: dakujem neprosim..
Ani fotku nemáš... je mi jasné, prečo dávaš takéto kokotské ankety sem...
zakomlexovaný jebákmi posiatý buzerant, ktorý nevie vyjadriť ani svoju sexuálnu orientáciu, ani svoje chúťky-
-choď sa spýtať tatka, čo ti na to povie...
(pokiaľ je normálny, tak ti takú jebne, že ti bude zle, alebo ťa pochváli, nebodaj ti rovno vyhoní, alebo ťa bude mať v piči,ako doteraz)
nerozumiem ti, akoze kvoli comu? ano, ani mne sa nepaci predstava toho na co sa tuto clovek pytal v otazke ale co urcuje tu hranicu, co je vhodne a co nie je vhodne do birdz fora? co je na samotnej otazke take nechutne? ved sa, doboha, pytal. a co je vhodne na otazke charakteru "mavame s priatelom nechraneny sex pretoze hovori ze sa nic nestane a spravil sa mi na clenok/stehno/vlasy/co ja viem mozem by tehotna????" alebo este lepsie "dnes ma frajer vyprstoval, mozem byt tehotna???" btw tieto fora su tie, ktore cim dalej zmensuju rozdiel medzi pokecom a birdzom... a je to FORUM cize co ma zaujima to sa opytam.... nikoho neurazil, zaujimam ho hento tak prosim... niekoho zaujimaju vysoke skoly a niekoho homosexualne chutky a co jako? povedz mi teda podla coho sudis co je vhodne do fora?
@defender suhlas.