ludia...viete co secko sposobil nacizmus za 10 rokov na svetovej scene??? zabil tolko ludi, ze sa nedaju spocitat...toto tunak idete podporovat? a take ze 88(co znamena *eil *itler) s tym tunak nechod...toto nie je "holohlavy" server...
Toto su strašne hlupučký ludia. Až by ste videli aspoň jeden dokument s hrôzami, ktoré sa diali. Až by ste boli aspon v jednom koncentračnom tábore kde sa povaluju kusy pozostatok ludí, až by aj vám neonacisti zmlatili niekoho blízkeho asi by ste hovorili inak. Nevravím, že ja som niečo take zažil ale aspoň si uvedomujem čo to skutočne znamena.
na slovensku sa na chuliganov uz hraju aj deti ja nemozem fakt je to brutalne trapne ze lovenski chuligani no nevravim ze par takich ozajstnich nemame ale v porovnani s anglickom je to ako prechadzka ruzovim sadom a co sa tyka toho co napisal merlin je to aj moj nazor vlastne to nie je vec nazoru ale neodvratna pravda...
ja som raz bola s takymi hlupakmi v partii asi mesiac no ale oni nerobili ziadne az take somariny a ani nikoho nezabili hej...? ale boli to len obycajni traposi ktori si vysli na lucku pokricat hooligans a isli sa ochlastat a ofajcit...ale su to svine co sa tyka spravania a hlavne k babam
hooligans kazdy si myysli ze je to nieco strasne zle je to hra pre nackov ale je to omyl hooligans je o niecom inom je to zivotny stil je to oddanost ku klubu kamaratom a ak bereme hooligans ako tak tak je prejavenie sympatii k svojmu klubu .. myslite si co chcete ael ty co su do toho nezasveteny neh to radsej nekomentuju... dakujem
hahaha hooligans je prejavenie sympatii k svojmu klubu??? To ze zdemolujes stadion, rozmlatis hubu kazdemu, kto fandi inemu klubu je prejav symaptii? Chlape tebe JEBE. A nehovor mi, ze sa chodite slusne pobit, na luku za mestom iba ti co chcete. Potom by na stadionoch neboli PPUckari.
Hools su hanbou svojhou klubu, nie je v tom ziadny zmysel, sport ma ludi spajat a nie rozdelovat, len niektori primitivi na to este neprisli.
založil som túto tému na futbalové fórum, pretože si nemyslím a predpokladám, že i väčšina z vás, žeby to malo patriť sem. a predovšetkým až sa budú premazávať témy, nech je to prehľadnejšie
isty cas som k nim patril ale len preto ze som mal zadarmo 200sk listky ked nas klub hraval UEFU...inak potom som sa na to vyjebal bo som sa tam citil jak stary kokot medzi deckami pod 16 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Hools su hanbou svojhou klubu, nie je v tom ziadny zmysel, sport ma ludi spajat a nie rozdelovat, len niektori primitivi na to este neprisli.