Otázka na baby Rady sa kúpete bez vrchneho dielu plaviek?? Alebo kúpali ste sa už vôbec tak, keď ano, tak na kupku, či len tak doma v bazéne, alebo v nejakom jezere či rieke?? Pripadne ste mali nejakych divakov? ci vam to robi skor problem?? al
Raz... nechtiac Verím že si nikto nevšimol kým som stihla napraviť situáciu A bolo to na plavárni a dobrovoľne by som to robila jedine s vedomím že nemám nechcené obecenstvo
Ja za to nemôžem že som si normálne plavky zničila (radiátor im nerobí dobre ) a musela som chodiť na plávanie v tých druhých ktoré (ako som mala možnosť presvedčiť sa) mi padajú A zase nerob z toho takú akciu, keďže sme mali telesnú, v celom tom bazéne sme boli dokopy asi desiati a všetci sa poctivo sústredili na správne pohyby (btw. na opakovanie zabudni )
Z praktického hľadiska: S malými prsiami sa dá kúpať hore bez, ale s väčšími je to trochu problém. Voda síce nadnáša, ale aj tak som radšej, keď ich mám na pekne na správnom mieste v podprsenke (hoci stáva sa, že aj odtiaľ vybehnú )
Z morálneho hľadiska: Na kupku hore bez nie, je tam kopa deciek a z toho vyplýva aj kopa pohoršených mamičiek. Nepotrebujem nejaké komentáre. Skôr na nejakých "menej verejných" miestach. Keď sa niekomu nepáči, nech sa nepozerá. A ak sa páči, nech sa pozrie, lebo to je jediné, čo môže... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
aj ked potom co ma tam zbadal 56 ročny sused radsej ne
5. uff to ti nezavidim
8: ale moze, staci pozret na foto a je to
Galinka: hore bez, na plavarni a nikto by si to nevsimol? Nechcem ti kazit iluzie ale silne pochybujem (btw kedy a kde bude opakovanie?
Z morálneho hľadiska: Na kupku hore bez nie, je tam kopa deciek a z toho vyplýva aj kopa pohoršených mamičiek. Nepotrebujem nejaké komentáre. Skôr na nejakých "menej verejných" miestach. Keď sa niekomu nepáči, nech sa nepozerá. A ak sa páči, nech sa pozrie, lebo to je jediné, čo môže... :p