platila som si sama, lebo priateľ nemal prácu, teraz si ju našiel, dal mi príspevok na ďalšie balenie, no prišli isté zdravotné problémy a k tomu ešte aj sme došli k záveru, že som veľmi náladová ... takže som si kúpila radsej B komplex na popraskané pery
@neith74 tak mne obvodná vravela, že mám popraskané pery preto, lebo mám málo vitamínu B... lebo ja ich mám popraskané či je zima, či je leto, či používam pomádu, či nie... furt
@sandy114 Jáj tak Ja mávam niekedy, ale nie bez príčiny. Preto sa pýtam.. Buď zo zimy, alebo zo slnka (alebo vietor), dehydratácia (strašne málo pijem sa čudujem, že nemám jazyk popraskaný )
@h8u a @chevro : kým som ju brala zo zdravotných dôvodov, tak mi ju platila len mama....ako náhle zistila, že asi aj z iných tak sa na ňu skladám ja a ifko a niekedy nám prispeje aj ona
platila som si sama,ale kedže bola dosť drahá,pomohla mama. Ale predtým platil zase kondómy priateľ a teraz zase kupuje kondómy priateľ,kedže som tabletky vysadila.
@kachie hej, len ja som myslela že matky to berú tak, že akože ony nechcú byť babkami, majú rady svoje dcéry, takže nechcú, aby si svojou nerozvážnosťou alebo čím "pokazili" život.. tak to zaplatia, aby si mohli byť isté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov