Zas raz, budem trčať doma s rodinou na silvestra,nikam nemôžem isť, takže sa s nimi opať raz unudím k smrti..Som jediná, ktorá strávi silvester doma s rodinou? A Vás mladšie ročníky, púšťajú Vás rodičia von na silvestra?
mne silvester s rodinou nikdy neprišiel hororový napriek všetkému..žolíková partička až do polnoci.. vždy sa mi to páčilo, lebo to bolo niečím výnimočné
@kajolina tak im povedz, ze budes niekdo dalej..ja tiez nechodim nikdy priamo do mesta kvoli ozranom a vsade vybuchujucim petardam ale najdem si miesto niekde mimo a tak pozeram
Ja som nikdy na silvestra nebola na chate ani nič podobné Vždy kupime delobuchy a tie strieľame niekedy aj hodinu. Podľa mňa lepšie ako byť ožratá na chate.
každý rok tak bývam.. čo už, nevadí mi to.. tento rok budem tiež doma, ale budú u mňa spať kamošky, čo si myslím že je o mnoho lepšie než sa niekde ožrať na nejakej chate -.-
Som doma. Vzdy som bola. A co ?.. Mam ovela lepsi pocit zo seba ked si strngnem spolu s rodinkou v teple ako keby som mala byt uz o 22:00(niekto aj skor ) opita ze by som o sebe nevedela (niektori moji spoluziaci) a nehrozi ze ohluchnem,budem mat otravu krvi etc. :----)
nedá mi nezareagovať pre tých ktorí tvrdia, že "radšej doma, ako sa ísť ožrať"
to ako znamená, že keď pôjdem večer na námestie na program a ohňostroj, musím sa hneď sťať ? Ľutujem ľudí ktorí hľadajú na všetko x dôvodov prečo sa niečo nedá.. radšej si poviem, aké mi to dá pozitíva. Radšej teda ja osobne idem raz za rok na to posrané námestie a stretnem ľudí ktorých počas celého roka nemám možnosť stretnúť, pokecáme a idem domov ako človek.
tak nechcel by som no ja som v takom veku chodil von ale tak nie vzdy to dopadlo dobre a teraz nechodim skoro nikam tak aspon teraz po dlhej dobe chcem byt trochu medzi ludmi a samozrejme tam aj pit sice budeme iba 5ti ale v mojom pripade to je vela ludi lebo inokedy sme len dvaja
a inak na nejakej chate ako ludia zvyknu chodit aj 20-30ti som ja v zivote nebol ... ako hovorim je zazrak ze nas tento rok u kamarata bude az 5
tento rok budem prvý krát niekde inde ako doma... mám trošku aj výčitky svedomia, hej, ale v našej rodine to nebol nejaký veľký sviatok ani nič, skôr neskutočná nuda a pripití rodičia, vyhadzovanie prskaviek z prvého poschodia paneláku a spánok už o štvrť na jednu.
Ale ja som sa nechcela nikam isť ožrať, len vypadnnuť niekde z domu, aspon nachvilu pozrieť ohnostroj..toď všo..mi to bude luto ked budem vedieť že všetci sa niekde bavia a ja sedim znudena doma :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a neber to tak tragicky, určite to bude lepšie, keď neskončíš ožratá ako niektorí tvoji rovesníci
a to uz mam nejaky vek,ze aj vlastnu rodinu by som uz mohol mat
ja som pravže chcela ist len kuk na ohnostroj a nepustia ma..vraj je to tam nebezpečné
dakujem za rada, ale na dohadovačky je už neskoro...
Horor! Silvester s rodinou?!
Treba aspoň raz zmenu a byť s rodinou
to ako znamená, že keď pôjdem večer na námestie na program a ohňostroj, musím sa hneď sťať ? Ľutujem ľudí ktorí hľadajú na všetko x dôvodov prečo sa niečo nedá.. radšej si poviem, aké mi to dá pozitíva. Radšej teda ja osobne idem raz za rok na to posrané námestie a stretnem ľudí ktorých počas celého roka nemám možnosť stretnúť, pokecáme a idem domov ako človek.
Keby som na Silvestra doma, bolo by mi to ľúto..
a inak na nejakej chate ako ludia zvyknu chodit aj 20-30ti som ja v zivote nebol ... ako hovorim je zazrak ze nas tento rok u kamarata bude az 5