F.E.A.R, doom 3,diablo 1 (ale to som bol maly zasran),samozrejme silent hill ,resident evil nebol moc strasidelny ale tie dvere ked sa otvarali ty kokso za kazdymi som kysol a napato cumel ze co za nimi bude ,potom este prey,call of guthu a na co sa strasne moc mega super giga tesim je stalker aj ked bude zazrak ak to na svojej masine spustim
Pri FEAR sa aj dalo bat? Mne to pripadalo ako komedia. podobne ako DOOM3.
AVP 1 malo grady. najme za marinaka. Ten predator pri konci nemal chybu. Vystrielal som donho 700 nabojov zo smartgunu a 470 z pulse rifle potom som ho este musel dokoncit nozom.
Clive barkers undying jednoznane je v elite horrorovych hier. na paty mu dycha Resident evil 4. Ti zombici sa tam vedia aj uhybat. A enko presiel skirmish v R4 je macher
silent hill (jednotka..eejha..tam som to uz prestal hrat v tej skole xD),resident evil(trojku som hrawal..a tam mi tiez obcas "lepilo" ale dalo sa.hh) a doom 3 ale ..zpociatku mi lepilo.potom uz pohodka. to som bol maly zasran xD
Silent hill si skvele hohorove pařby. z alien vs predator serii mala 1 naj atmosferu. Najem na obtiaznosti director´s cut. Aj resident evil. RE 5 vypada jak jedna basen... GO Capcom
teraz najnovsie cold fear a call of cthulhu. POstava tam preziva to co sa deje. ak je blizko krvi a tiel tak sa zacne vlnit pohlad zacne matt haluciancie a dopady na psychicke zdravie.... Odporucam
Mno v prvom rade neviem ci tu mozem pisat stranky ale bez torrenty by to malo slapat v phode. Si to vygoogluj call of cthulhu torrent. Je to dost popularne tak odporucam. potom pařba je aj cold fear
nooo ja asi zopakujem ten Resi 3, to som hrala ked som mala asi 14...a až moc som sa do toho vžila, takže som bola dolepena ako žuvačka ...a potom eče Doom 3, to ma sem tam myklo
jj ravensholm z HL2 bol brutalny. Taku euforiu som nemal ani z doomu ked som tam daval pacidlom tie prve stadia mutacie a gravity gun + neaky gear to bolo maso
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Potom by sa dalo (aspoň u mňa) Codename Outbreak...
Niekedy aj AvP 2...
Silent Hill som nehral a Resident Evil mi nepripadal moc strasidelny, mozno len niekedy...
Myslim tym RE 1-3, Resident Evil 4 moc strasidelny nie je
Ale tesim na na FEAR + Datadisk
Hororovu hru som hrala akurat resident evil poctivo vsetky No a doom, ale to je slabota
ese raz mi bracho povie ze to nie je strasna hra
AVP 1 malo grady. najme za marinaka. Ten predator pri konci nemal chybu. Vystrielal som donho 700 nabojov zo smartgunu a 470 z pulse rifle potom som ho este musel dokoncit nozom.
Clive barkers undying jednoznane je v elite horrorovych hier. na paty mu dycha Resident evil 4. Ti zombici sa tam vedia aj uhybat. A enko presiel skirmish v R4 je macher
Avp2 Sem tam sok vnoci
Silent Hill nc toje proste king
Alone in the Dark tiež dobre
F.E.A.R namna už nezaposobil asi som zvyknuty troška už a Doom3 strašn low sa dalo všetko predvidat....