davam vam na pozornost jednu dobrú stranku » www.prop.sk/skutocne_pricin...
a cakam od vas navrhy na prezitie tejto krizy. Nechcem vas touto strankou strasit ale nieco na tom pravdy bude ked to neni jediny clanok podobného stylu ktory som tu nasi
@Imrobn cital som ten clanok.. a vo vela veciach snim suhasim ,, resp zmenil moj nazor a otvoril mi oci... fakt ludia kto chcete poznat priciny precitajte si to... odporucam vsetkym... je to jednoznacne najlepsi clank ohladom "krizy" aky tu dnes na slovensku mame.. na sme.sk su iba plane zvasty, klamu a zavadzaju obcana tak ako to teraz niekolkym mocnym ludom vyhovuje.. (nemyslim vladu)
a to neni každému jasné? len niektorí ľudia sú kokoti a označujú tých, čo hovoria niečo podobné za sedlákov a zadubnencov. tieto konšpiračné stránky nečítam, lebo priťahujú niektoré fakty za vlasy dosť nepekným spôsobom, skreslujú takmer rovnako ako dajme tomu sme a nebaví ma to proste pravda neexistuje, iba polopravda.
a logicky, je podľa niekoho normálneho takáto "demokracia" skutočné najlepším možným spoločenským zriadením? demokracia je bullshit, demokracia bola len v grécku, tam aj fungovala.
@9 nie, len mi je zle z týchto tupých mozgov čo ani párriadkoví článok nedokážu prečítať, lebo dlhýýýý ved ked nechcu tak nech nečítajú, si myslia že budu mudri s toho čo im same pride ako na podnose... lenže to čo ti niekto donesie na podnose, nieje vyhodné pre teba ale pre toho čo ti to nosí...
ad 1 - pekný článok, ale príde mi písaný s takou sebaistotou, ako by mal jeho autor veštiacu guľu...
ad 2 - je chybou autora / prevádzkovateľa stránok, že čitateľa odradzuje. nepočuli o rozdelení na viac strán, obrázkoch, podnadpisoch a citátoch z článku na upútanie ? sorry ale toto je amaterizmus - nenadávaj čitateľovi, nadávaj sebe.
ad 3 - človeka, čo napíše "tvoj život nema cenu." radšej nekomentujem...
navrh na prezitie krizy: pouzime americky model... .. predavat zbrane dvom proti sebe bojujucim stranam, vyrabat a predavat lieky, ktore takmer vobec nepomahaju alebo vyvolavaju nove problemy na ktore budu ludia kupovat dalsie nefunkcne lieky, nenapadne podporovat predaj drog a zaroven budovat liecebne pre drogovo zavislych... tymto ziskame dost financnych prostriedkov na premostenie obdobia financnej krizy
Ja pri citani takychto for sem tam strasne zavidim psychologom a sociologom... Je zaujimave ako velka cast ludi oznaci clanok ktory nasli na nejakej stranke za najlepsi, nejpravdivejsi, najvierohodnejsi... Pritom drviva vacsina z nich o cloveku co ho napisal ani len nepocula, ale urcite ma pravdu. A pravda to je urcite preto, lebo o tom v TV este nepoculi a TV urcite riadi uzka skupina ludi co manipuluju svetom ako keby hrali sims...
Mne z toho vychadza ze dotycna skupina ludi musi strasne trpiet v tomto svete kde nic nezmozu, vsetci im klamu a chcu ich odrbat.
PS: nehovorim ze v tom clanku nie su nejake pravdive fakty alebo ze by sa to nemohlo stat, ale to akou formou je pisany je proste strasne a to musi uznat kazdy (a to teraz nehovorim ze to je viac menej suvisli text o to vobec nejde).
no jo, ten clanok mal pravdu... priznajme si to - ludia su stado debilov a nechaju sa ovladat. miliony (NEVINNYCH!!!) mrtvych - to je len otazka casu...: disappointed:
@17 úplne s tebou súhlasím že nás podnikavých slovakou to nenapadlo počuj nechceš ísť robiť prezidenta aj ked už je neskoro pre tieto volby ale môj hlas by si mal istý @18 neviem ked amerika ma ťažkosti a zasahuje to global vsetkych tak nejde mi do makovice aj keby hned teraz zacala sa amerika ozdravovat tak jej to bude trvat urcite 6 rokov lebo tam je vsetko na lizing ci uver a pokial by to doslo do europy minimalne pol roka navrh @20 ano mas pravdu je to text autora ktorého ja nepoznám uviedol som ho len preto lebo on zahrna to gro co som zatial precital nebolo toho na desat romanov daniel stillovej ale zasa toho nebolo na 4 stranovu poviedku a vacsina sa zhodla v tom odkial je povod tejto krizy dalej ze to neni len bubilnka a ze to neprefrnkne len tak coby dup
@19 mezomus dakujem ti za to ze si sem dal ten link ja som ten clanok dnes precital ale nie z webu ale z casaku, neviem ako sa ten casak volal lebo to bol len vytrhnuta strana a dostal som ho od profesorky ktora ma o týchto veciach urcite jasnejsie ako ja este raz diky
23@ v dejinach sa to uz nespocetne krat potvrdilo aky su ludia lahko manipulovatelny uvediem len priklad posledny a kazdy si ho pamata Georg Bush tak sa vystatoval Sadam ma zbrane hromadneho nicenia pozor je to ... vsetci podporovali ameriku ano dajte ho dole neh to stoji co to stoji a co nasli americania? prd nasli to sú zbytocne vyhodene peniaze a tak trocha ta zasterka pre tlacenie dolarikov
ja len na okraj.....nehadzte vsetkich do jedneho vreca. myslim tym ameriku a americanou. G. Bush mladsii!! patrila a patri k najneoblubenejsim prezidentom vsetkich cias v USA. myslim ze je v prvej trojke najhorsich, z pohladu samotnich americanou!!! lebo kebi niekto mal posudzovat slovakou podla napr. lunika 9, tak to bi sa ties nikomu nepacilo.( ani mne, aj ked som cech). a nejake clanki citat..no na to len jedno...."po bitke je kazdi general" . a nikto nema kristalovu gulu, ani carovni prutik ze sucastnu krizu vyriesi len tak, alebo ze vie co bude o rok, o dva......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a logicky, je podľa niekoho normálneho takáto "demokracia" skutočné najlepším možným spoločenským zriadením? demokracia je bullshit, demokracia bola len v grécku, tam aj fungovala.
ad 2 - je chybou autora / prevádzkovateľa stránok, že čitateľa odradzuje. nepočuli o rozdelení na viac strán, obrázkoch, podnadpisoch a citátoch z článku na upútanie ? sorry ale toto je amaterizmus - nenadávaj čitateľovi, nadávaj sebe.
ad 3 - človeka, čo napíše "tvoj život nema cenu." radšej nekomentujem...
podľa tuna starého pána to vraj nebude. ako som si mohol všimnúť, tak všetci ekonómovia a ľudia čo vidia do kšeftu sú komunisti
Mne z toho vychadza ze dotycna skupina ludi musi strasne trpiet v tomto svete kde nic nezmozu, vsetci im klamu a chcu ich odrbat.
PS: nehovorim ze v tom clanku nie su nejake pravdive fakty alebo ze by sa to nemohlo stat, ale to akou formou je pisany je proste strasne a to musi uznat kazdy (a to teraz nehovorim ze to je viac menej suvisli text o to vobec nejde).
@20 ano mas pravdu je to text autora ktorého ja nepoznám uviedol som ho len preto lebo on zahrna to gro co som zatial precital nebolo toho na desat romanov daniel stillovej ale zasa toho nebolo na 4 stranovu poviedku a vacsina sa zhodla v tom odkial je povod tejto krizy dalej ze to neni len bubilnka a ze to neprefrnkne len tak coby dup