Kontajnerova zabava pre podpriemerne inteligentnych, alebo pre tych ktory sa chcu zabavat na tuposti tych co sa tam prihlasili. Stacila mi uputavka na to aby som vedel ze TV treba vypnut vzdy ked to zacne
nie ,ja radsej budem tu mrznut ko sa opalovat Na Karibiku. !lebo ze by som sa opalovala na Karibiku si predstavit neviem.
videla som stade len tuto slecnu aj to nechtiac a mylsim ze uz to bolo prilis a bohate mi to stacilo aj na dalsie dva zivoty. keby som mala v 20 tak sproste dieta , tak by som drbla hlavu o múr najprv jej a potom sebe.
ja som včera kúsok videla! dosť na to, aby som to premenovala na Hotel Nevestinec a dostala nesmiernu chuť tam tých ľudí zastreliť, lebo mi liezli na nervy svojim afektovaným a namysleným správaním (a to som inak mierumilovný človek
neverila by som, že to poviem, ale normálne sa mi to páči... keďže je to tak primitívne a nepozerateľné, tak môžem vypnúť televízor a učiť sa na maturity... keby tam náhodou bolo niečo pozerateľné, tak by sa mi do toho nechcelo, ale takto?
pozerať Hotel Paradise vs učiť sa? nečakala by som, že to poviem, ale učiť sa - je lepšia voľba
rozosmiaola ma tá blondska afektovaná čo vravela "tak a ja sa teraz potím tu v reality show v karibiku a vy! vy si mrznite doma pri telkách" .... na toto som jej odpovedala že aj ja sa potím...a nemusím byťv karibiku
aka je pointa tej kraviny? videla som polhodinu toho ( bola som donutena trocha spolocnostou to pozerat) ale potom som si vytiahla knihu, ked som si zavrela hubu a od prekvapenia a uzasu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
videla som stade len tuto slecnu aj to nechtiac a mylsim ze uz to bolo prilis a bohate mi to stacilo aj na dalsie dva zivoty. keby som mala v 20 tak sproste dieta , tak by som drbla hlavu o múr najprv jej a potom sebe.
Hlavne že nemáme peniaze...
@acvd43xa7w ktora to je pochval sa...
pozerať Hotel Paradise vs učiť sa? nečakala by som, že to poviem, ale učiť sa - je lepšia voľba
neskutočne úbohé to asi len vybrali nejaké šlapky z bordelov a vygélovaných debilkov.
na druhej strane, pri pohľade na takýchto jebkov sa cítim strašne dobre, že som sa narodila do tohto tela a s mojím rozumom.
a ísť spať