Čaute, vedel by mi niekto odporučiť hotel v Londýne, čo najbližšie do centra pre troch ľudí na 4 dni? Cena by sa mala pohybovať do 600€. Máte niekto skúsenosti? Ďakujem.
V Custom House mi nenašlo na termín.
Squatting neprichádza do úvahy, moc komplikované.
A couchsurfing detto, navyše cestujem s dôchodcom (starý otec), takže...
Ale ďakujem za snahu
bližšie centra počítaj s cenami od 70+ na noc, keď sme mali zastávku v londýne, tak jednu noc sme boli ubytovaní okolo 20-50km od centra, ale vzhľadom na rozlohu to nič nieje
Ináč máš potom 600€ pre 3 osoby aj málo :/
Čo som bol tak Ibis tam je 70+ na noc, raňajky okolo 10, raňajky pre psa 7 pounds to ma tam celkom pobavilo
Potom holiday in express je od 100 ale to je ináč aj tu na slovensku.. :/ zato super izby, raňajky, internet na 24 hodín 10-15 samizdá
My sme boli 3 v Hostel 365, je to v druhej zóne a boli sme v 4-lôžkovej izbe, dalo sa tam prespať a boli v cene raňajky. Cena bola okolo 18 € na noc. Metro bolo hneď cez cestu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
toto si neviem predstaviť
inak prečo nesquatuješ? je to lacnejšie a v londýne priam ideálne *_*
@unwritten Čo je to squatting?
u r welcome
Custom House je názov hotelu
Squatting neprichádza do úvahy, moc komplikované.
A couchsurfing detto, navyše cestujem s dôchodcom (starý otec), takže...
Ale ďakujem za snahu
Ináč máš potom 600€ pre 3 osoby aj málo :/
Čo som bol tak Ibis tam je 70+ na noc, raňajky okolo 10, raňajky pre psa 7 pounds to ma tam celkom pobavilo
Potom holiday in express je od 100 ale to je ináč aj tu na slovensku.. :/ zato super izby, raňajky, internet na 24 hodín 10-15 samizdá