Pred približne mesiacom som začal pridávať fóra na témy týkajúce sa Slovenska,
každopádne väčšina reakcií na tieto fóra a možných riešení na pomoc Slovensku neskončili dobre
Takže väčšina ľudí ktorý tieto fóra čítali a počase ako som prestal pridávať
@vladqog Malými krôčikmi idem stále ďalej a ďalej zmenil som otázku života a smrti u 60 ľudí vďaka zdravitníckemu materiálu myslím že som ho zmenil ako môj prvý krok viac než dobre
Mojím snom je ale raz vytvoriť komunitu ľudí ktorá bude nezištne pomáhať Slovensku a okoliu Slovenska.
Super, kiez by bolo viac takych ako si ty! Fandim napadu! ...akurat sa, neviem preco, obavam, ze za par rokov bude aj z teba skorumpovana parlamentna svina...ked sa tak stane spomen si na mna.
@mightysheep Ďakujem vždy to poteší nájsť takýto komentár a čo sa týka tej parlamentnej svine nikdy nevieme ako skončíme ale myslím že je to na nás sami akú hodnotu si určíme
klobuk dole. som rad ze na Slovensku sa najdu ludia ako ty. na druhej strane, hanba politikom, pomoc najslabsim by mala smerovat v prvom rade zo strany statu.
pytam sa: kde by bolo Slovensko bez ludi, ktori este stale maju chut menit svoje okolie?
@james98
cca tak kiska zarobi na oberani ludi ale inak je to hero ved ma z coho platit tu kamapan am oze sa vzdat aj troch platov, ved si uz nakradol dost...ludia su obcas mimo...ale zas lepsie ako fico aj tak :
A to máš 16 hej? super !
Príde mi to super keď si vezmem že veľa ľudí v našom veku pije, fajčí marihuanu alebo aj berie nejaké drogy kade tade sa mrdajú a ty sa snažíš pomáhať.. ja by som to nedokázal lebo proste nemám akoby vieru v tento štát.. alebo ako to nazvať....
@sevara tak to ti nezávidím 3 zo správania vôbec a označiť sa za triedneho debilka no to by som nechcel zažiť
a fajčenie? no ak máš tú marihuanu rád tak ju fajči aj teraz ale ja budem vždy proti marihuane :ble: :happy:
@kittanm myslel som normálne cigarety
Ale čo chcem povedať je to že v tej dobe ma nič takéto nenapadlo ale postupom času som sa začal meniť ako môj život prestával byť taký ružový a môže za to aj štát a pre to som si slúbil že nechcem aby toto zažili aj moje alebo iné deti Preto sa o to aj my ako budúca generácia musíme zaujímať...
No viem že nemôžem niekoho prehovoriť aby premýšlal inak než sám chce kažodpádne toto myslím len ako taký príklad že ti rozumiem
@sevara nechce sa mi video pozerat.. ale ked si z bratislavy co je najbohatsie slovenske mesto tak chod pomahat niekde radsej do presovskeho kraja ty druha matka tereza skrizena s johnom lennonom
ježiš, ja neviem čo ho tu niektorí takto dodrbávate...chalan sa náhodou fakt snaží v tejto spoločnosti aspoň s niečím pohnúť..napr. ja sama keď vidím čo sa tu deje, úprimne seriem na všetko a platím si jazykové kurzy, aby som mohla zdúchnuť čo najďalej...a to je nesprávne, ale čo už
obdivujem ťa, že aspoň niečo robíš pre túto krajinu, ktorá by vyzerala úplne inak a vynikli by jej prednosti, keby nesedí na vrchole banda tupých hláv ... klobúk dole fakt...každý podobný krok spraví z tohoto sveta lepšie miesto...nenechaj sa demotivovať
@torpedo08 práveže nie dostali sme drahé zdravotnícke zariadenie ako polohovateľné postele vozíky ale aj rôzne prístroje zadarmo každopádne také že vám pomôže EÚ s tým nepočítaj pomohli nám švajčiary... Nech žije EÚ!
@torpedo08 môžem ti o mojom cieli povedať v mojom úplne trápnom video ktoré som nejako splieskal ak si nájdeš 8 minút svojho života tam je to všetko ale je to neporaziteľné
Touto formou sa len tak akurát podporuje lenivosť už beztak lenivých ľudí, ktorí zmenu svojho života riešia asi tak dôsledne ako vývojári stieračov do ponoriek. Všetky tieto humanitárne veci a podobne sú založené len na premiestňovaní hmotného, postrádateľné nehmotné ako nádej a ochota človeka začať odznova sa beztak neprerozdelí od jedného k druhému, takže či je až tak výhodné pretvárať takýmto spôsobom, nemyslím si. V živote som nedal žobrákovi ani cent a bezdomovcovi takisto. Som zapovedaný v tom, že ten čo chce svoj život zmeniť, tak ho zmení aj sám. Takisto ako ke´d si niekto chce nájsť prácu, nájde si ju. Takéto zvýhodňovanie a solidarita napomáha akurát k tomu, aby ešte väčšie množstvo ľudí si nechalo hádzať pečené holuby rovno do huby.
S....i si zaslúžia (rany) istoty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Mojím snom je ale raz vytvoriť komunitu ľudí ktorá bude nezištne pomáhať Slovensku a okoliu Slovenska.
pytam sa: kde by bolo Slovensko bez ludi, ktori este stale maju chut menit svoje okolie?
cca tak kiska zarobi na oberani ludi ale inak je to hero ved ma z coho platit tu kamapan am oze sa vzdat aj troch platov, ved si uz nakradol dost...ludia su obcas mimo...ale zas lepsie ako fico aj tak :
Kiska hlavne slubuje veci, na ktoré by ako prezident rozhodne nemal vplyv
Spoločnosť je jeden trh obchod pokiaľ nič nedáš nemôžeš nič očakávať
Príde mi to super keď si vezmem že veľa ľudí v našom veku pije, fajčí marihuanu alebo aj berie nejaké drogy kade tade sa mrdajú a ty sa snažíš pomáhať.. ja by som to nedokázal lebo proste nemám akoby vieru v tento štát.. alebo ako to nazvať....
@James98 kde je vôľa, tam je cesta.
A čo sa týka mňa ja som osobne triedny bývali debilko z najhoršímy známkami v triede. Mal som 3 zo správania a do 15 som fajčil
Čiže na ulici som normálny ako väčšina ostatných
Asi to zalezi od uhla pohladu.
a fajčenie? no ak máš tú marihuanu rád tak ju fajči aj teraz ale ja budem vždy proti marihuane :ble: :happy:
Ale čo chcem povedať je to že v tej dobe ma nič takéto nenapadlo ale postupom času som sa začal meniť ako môj život prestával byť taký ružový a môže za to aj štát a pre to som si slúbil že nechcem aby toto zažili aj moje alebo iné deti Preto sa o to aj my ako budúca generácia musíme zaujímať...
No viem že nemôžem niekoho prehovoriť aby premýšlal inak než sám chce kažodpádne toto myslím len ako taký príklad že ti rozumiem
obdivujem ťa, že aspoň niečo robíš pre túto krajinu, ktorá by vyzerala úplne inak a vynikli by jej prednosti, keby nesedí na vrchole banda tupých hláv ... klobúk dole fakt...každý podobný krok spraví z tohoto sveta lepšie miesto...nenechaj sa demotivovať
sledujem fb a zhliadol som slovenské hnutie sieť som fanúšikom a do komárna chodím pomerne často,ešte sa ozvem.
S....i si zaslúžia (rany) istoty.