síce dnes po anglicky, akurát to bol sen, že som bola v čínskej reštaurácii a tá teta mi nerozumela, tak som musela.. a hovorila som snáď ešte horšie ako obyčajne, čiže to nerátam
pred zaspávaním mi ide všetko, aj celé príbehy ma napadajú, skvelé nápady mám, úplne plynulo po anglicky, pričom na hodinách mi to dvakrát rýchlo práve nejde , jednoducho pred spánkom je všetko dokonalé škoda len, že si to pozobudení nepamätám :/
bola som raz na jednom pobyte/výlete s pár známimi, a hneď prvú noc sa mi snívala nejaká hovadina kde som nezrozumiteľne niečo mrmlala... ráno mi jedno z dievčat, vlastne už mladá žena povedala, že som osvietená svätým duchom lebo v noci som rozprávala v jazyku anjelov... celý deň som sa na tom smiala
stalo sa mi to párkrát ... keď sme šli do Rustu (Nemecko) a spali v Strassburgu (alebo Salzburgu .... no niekde vo Francúzsku pri nemeckých hraniaciach) ... profák kôli tomu nemohol zaspať ... najvtipnejšie na tom bolo to, že som nehovoril anglicky, ani nemecky... nerozumel mi ani slovo Predpokladám, že to bolo v španielčine, ktorej som sa venoval počas vzťahu
ale skôr sa mi stáva, že pred spaním sa hrozne často sám dlho rozprávam po anglicky a neviem sa toho zbaviť. Angličtina má pre mňa v niektorých situáciách hlbší zmysel ako slovenčina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nepamätám si
..kvak..
keď sa naučím lepšie po rusky, asi to bude v troch............
ale kým sa mi to nestalo, bolo pre mňa ťažké uveriť ľuďom, ktorí tvrdili, že sa im to stáva
ale možno by to bolo na niečo dobré
raz som mala sen so španielskými titulkami - zaujímavé na tom je, že španielčinu som sa nikdy neučila
ale skôr sa mi stáva, že pred spaním sa hrozne často sám dlho rozprávam po anglicky a neviem sa toho zbaviť. Angličtina má pre mňa v niektorých situáciách hlbší zmysel ako slovenčina.