Ale zabudli mi povedať, že tam naboku pri sedadle je taká tá vec na vypnutie auta a to je podľa mňa sakra nebezpečná vec, však wtf iba o to zavadím nohou, a vypnem auto počas jazdy?
@kaiserchief1 jj, raz nas aj fizli zastavili, ze preco oco trúbi v meste a navyse pri nemocnici potom, ked stiahol okienko, tak zas hned pytali osvedcenie o emisnej kontrole
@kerrang jj, ja mam pocit, ze volakedy to bol standard, najma ked vysli z mesta, hned vypli co inac teraz sa mi viackrat stalo, ze som v to dufal (neviem celkom preco ale uz , a nestalo sa!
@pubertslatinocelny No vidíš, robili jak kkti ...myslím si, že tak ako aj tí vodiči, čo nechcú púšťať v lete klímu pritom bus klímu má, tak aj títo čo zhasínajú akonáhle výjdu z mesta robia kktinu ...buď sú takí leniví alebo netechnicky zdatní, ale tak keď im vadí to oslňovanie toho vnútorného svetla, tak nech si vyberú z prednej časti busu žiarivky a nech nechajú aspoň nejaké vzadu, však ja som sa fakt netúžil viesť jak kokot po tme a pritom si myslím, že za zaplatené cestovné, by sa mal zachovať nejaký štandard
...sem-tam som mal aj znemožnené učenie do školy alebo keď nie učenie, tak aspoň si tam v buse poobzerať baby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
...sem-tam som mal aj znemožnené učenie do školy alebo keď nie učenie, tak aspoň si tam v buse poobzerať baby