no myslim ze v tejto chvili to bude vyzadovat velmi silneho jedinca, ktory by sa priznal, ze hovori "oblok" @hnisavica ved neboj, my ti rozumieme aj ked to tak nazyvas
@puberslatinocelny podla mna oblok je vyslovene len nieco na drevenici, ma to ram z prehniteho dreva a tri tabulky skla zo styroch...a aj tie za chvilu vybiju nejaki galgani aby mohol z domca vyliezt ujec a nadavat im ze mu vybili oblok
@pubertslatinocelny@etelnair Ale v knihách sa často sa píše, že vykukol z obloka, či už Zuzka nejde. Možno to pôvodne bolo kruhové okno a názov to dostalo z anlického O-block, akože panel v tvare písmena O. Ale oblok na kajute je tiež čudné. Alebo Obloky vesmíru dokorán.... Ono sme si asi od toho slova asi už úplne odvykli.
neslo mi o to, ze si mensinovo hlasoval, ale ze konecne vsetci o tebe vieme, ze vravis oblok. nemusis sa bat, ze utrzis persiflaz, ked sa prerieknes pred niekym nechtiac
@stage Samozrejme . Tuto verziu si zaiste objednas prvy, ak raz skutocne vyjde, co . (Mozno teda nie priamo devatdesiatosmicka, ale novsia, avsak so zakorenenou podstatou lubozvucnej slovenskosti od Mikrohebkeho od Bila Gaťésa [citaj, ako vidis].)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ale v škole vravím oblak. =D
ano, nad tym som uvazoval...ze "oblok na dome" je este dost ok, ale oblok na aute uz je dost divne a oblok vo windowse fakt
na icq "XY zavral konverzacny oblok"
inak v KSSJ je aj ze "obloky auta" a dokonca aj "Panu Bohu do oblokov"
Keď sa tak nad tým zamyslím, počula som len zopár ľudí čo vravia oblok
neslo mi o to, ze si mensinovo hlasoval, ale ze konecne vsetci o tebe vieme, ze vravis oblok. nemusis sa bat, ze utrzis persiflaz, ked sa prerieknes pred niekym nechtiac
p.s. i love you
viem..bál si sa?