Áno ja som hodne otvorená ale zase je tu aj veľa ľudí s ktorými by som sa ani nerozprávala. Zato s tými, s ktorými sa už pustím do rozhovoru, si viem pokecať o veľa detailoch môjho života. Nehanbím sa za to čo som prežila...
Nie. Ale nie je to tým, žeby som sa s určitými ľuďmi o určitých témach nechcel rozprávať, lebo ich nepovažujem za dostatočne blízkych (ajkeď, pravda, dakedy zohráva aj to svoju rolu), ale najmä preto, že svojich kamarátov, blízkych a známych poznám, viem aký sú, či sú schopní “hlbšej” diskusie, či dokážu udržať tajomstvo (resp. či nepotrebujú všetko čo sa dozvedia hneď “vykvákať” všetkým, ktorých poznajú) či človeka povzbudiť alebo niekam posunúť. Nerád sa bavím o svojich problémoch, etike, vzťahoch apod. s ľuďmi, o ktorých viem, že sa to aj tak nebudú snažiť pochopiť a že ma to nikam neposunie.
Nemam presne stanovene nic na nete dolazem napisat vselikomu vselico u koho nejak trosku citim ze mu mozem verit no ale v realite vlastne aj nemam komu vselico povedat a aj tak by som asi nepovedal
Neda sa s kazdym o vsetkom hovorit ani keby som.chcela, ja sa rozpravam s ludmi o tom, o com sa vedia bavit.. jednoducho vidim, ze niekto.je na taky rozhovor a niekto na taky a niekto na ziadny
dokážem to ale zároveň si uvedomujem že záleží hrozne od toho s akým človekom sa bavím a ako je mentálne a morálne nastavený ...
ale opačne to platí, ja som taký človek s ktorým sa hocikto može rozprávať o hocičom, len ak narazi na niečo čomu nerozumiem musi mi to vysvetliť najskor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a v dospelom živote treba kalkulovať akú info komu povieš a taktiež kalkul ukážeš o "čom" vieš a o "čom nie" ...
ale inak nie.
ale opačne to platí, ja som taký človek s ktorým sa hocikto može rozprávať o hocičom, len ak narazi na niečo čomu nerozumiem musi mi to vysvetliť najskor
len dakedy je to fakt hanba na druhy den/ked sa potom stretneme a dotycny si pamata