dabovaný je úplne oničom ale v originále je to naj seriál super časti boli The pineapple accident, Slapsgiving, Naked man ale väčšina z nich je super a Barney je klasa...because I´m awesome!
@smajlgirl dievca, mas moj vkus aj ja milujem big bang ta pesnicka tam na zaciatku je bohovska a sheldon
no a k himym...za jednu noc som vypozeral prvu seriu tak si predstavte ako hrozne sa mi to lubi
a inak keď už tak ja som to celé kukol minimálne 3krát tak mi hovorte kto je na to maniak a takú časť ako napr. The pineapple accident som videl asi 7 krát
@peterkoo Hej Hej Big Bang je geniálny seriál xD Sheldon nekomentujeeem dement... Peny... Peny.. Peny.. a jak dement xD ked klope xDD A pesnička uvodná ... Parádaa... Užasne to spravili
@peterkoo ja myslím tú časť v prvej serii keď sa to tak opil že si nič nepametal a zisťoval čo sa stalo to bolo super niečo podobné sa mi stalo aj v piatok
@smajlgirl jaj najviac sa mi lubila ta cast ked sa na seba penny a sheldon hnevali ze si robili napriek alebo ked chcel sheldon nechat vybuchnut penny hlavu vies ako myslim?
@nemo17 jaj pamatam dobre bolo a najlepsi je aj tak barney
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
what up men? ....toto je fakticky super serial,ale nedabovany je ovela lepsi
a tiež mám rada dalšie spomenute it, a big bang
no a k himym...za jednu noc som vypozeral prvu seriu tak si predstavte ako hrozne sa mi to lubi
a z tej mamy ich som zatial videl akurat jej zlty dazdnik a to som uz skoro v polovici tretej serie
@nemo17 jaj pamatam dobre bolo a najlepsi je aj tak barney