Gothic (1/2). Pre mňa doteraz najlepšia hra. Ale bolo ich veľa ďalších: Blitzkrieg, Codename Panzer, Medal of Honor: Allied Assault, Hidden & Dangerous 2, Prince of Persia: Sands of time, Castle Siege, Need for Speed: Underground... Bolo toho dosť, a to sem vypisujem len hry, ktoré ma naozaj bavili a na mnohé si už nepamätám
Fúha... úplne prvé boli Fallout 1 a 2, ale vtedy som tomu ešte ako decko moc nerozumel (ale bavilo ma to
no a potom klasika, Medal of Honor, Max Payne, Doom, Quake, Command & Conquer...
Toho je straaaaašne veľa a určite si ani nespomeniem na všetko čo by som chcel...no ak začnem od starej Segy, tak tam to boli Little Ninja Brothers, Batman, Mario, potom klasický PS1...Crash Bandicoot, Rayman, Croc, Ape Escape, Metal Gear Solid, Toy Story 2, South Park Rally...
Na počítači to bol Sam and Max: Hit the Road, X Com Enemy Unknown a X COM Terror from the Deep, Command and Conquer Red Alert, Warcraft 2, Wacraft 3, Gothic, Mafia, atď. atď.
Ostatné hry neskôr už nezahrňujem do obdobia detstva, ale skôr dospievania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a Call of duty
.. ja si fakt uz nepamätam
@aristelovpes Gothic!
no a potom klasika, Medal of Honor, Max Payne, Doom, Quake, Command & Conquer...
HoD 2
Mario
Jazz Jackrabbit
Supaplex
Sims
Dyna
...
Na počítači to bol Sam and Max: Hit the Road, X Com Enemy Unknown a X COM Terror from the Deep, Command and Conquer Red Alert, Warcraft 2, Wacraft 3, Gothic, Mafia, atď. atď.
Ostatné hry neskôr už nezahrňujem do obdobia detstva, ale skôr dospievania...