Hral som diabla, diabla 2, teraz vyšiel tretí diel, otázka znie (pre tých, ktorí mali tú česť hru hrať), či sa oplatí ju vôbec zháňať a aký má dej... no nie podľa netových štatistík, ale podľa vášho názoru... dikk
po 4 mesiacoch som ju včera nainštaloval a začala ma zasa baviť ten dej ma nejak nezaujal v hre ale skorej funkcia tej hry a uplne iný štýl nahodili nato ako predošlé dieli, a oplatí sa ju kúpiť ale nie za full cenu od niekoho radšej za pár € keď ju už nechce on sám hrať
jedine co je n atej hre dobre je to, ze v nej mozes predavat v AH itemy za realne €..cize za par hodin sedenia pred pocitacom si v pohode zarobis spat cenu hry
@niekazdatmajezla teraz vysiel treti diel? nejak si zaspal dobu...trojka vysla pred rokom a na dvojku to sice nema ale je to super..presiel som to za kazdu postavu na kazdej obtiaznosti...
jedna nevyhoda je taka ze musis byt pocas hrania pripojeny k netu a druha si to musis kupit pretoze doteraz neexistuje na to crack...
@kosmiklove Takže mi je to nanič . Ok. A tomu podobné hry, ktoré sa dajú hrať offline? ...len nie WOW, či jak sa to v skratke volá, to som pár krát videl a je to nanič. ...alebo niečo ako Dante's inferno - to bolo celkom zaujímavé v ukážkach. ...a tiež nie Assasin. To ma nebavilo.
@kosmiklove - nič , iba som chcel vedieť niečo podobné, ako assasin, lebo ako hra je to fajn, dejovo tiež pekne vymyslená, ale nemám rád štýl toho - napr. - keď nezabiješ po poradí, v akom je to nastavené, tak musíš ísť hrať ešte raz... chýba mi v tom väčšia voľnosť. Dik za tipy, pozriem na ne.
Hral som betu.. Pacil sa mi coop s kamaratmi ale vtedy 50e (neviem ako teraz) by som za to nedal.. Az tak extra ma to nelaka a zial ani predosle diely som ja osobne nepresiel... Ale ak to dakedy v buducnosti uvidim niekde za dobru cenu tak sa do toho pustim
Kamarat na tom uz zarobil niekolko euro v aukcii.. clovek by neveril co su niektori ludia schopni dat za virtualnu vec ...nehovoriac o tom, ze to moze byt relativne bezcenna vec (v ramci hry), ale ked sa postasti tak za to clovek, ktory to nevie, vyhodi slusne peniaze
tak ja som mal Diablo 3 relativne zadarmo lebo hram wowko a tak som si dal Annual pass co ja viem... pribeh je fantasy klise ale velmi dobre rozpravane, hra je velmi dobra ale po prvom prejdeni mi to prislo len ako farma ako svina aj ked mam kamarata co to drti na Inferne za barbara a zbiera tie paragon levely...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inak absolutna nuda pre mna. ked to porovnam s diablami predtym
jedna nevyhoda je taka ze musis byt pocas hrania pripojeny k netu a druha si to musis kupit pretoze doteraz neexistuje na to crack...
Takže offline sa to nedá hrať?
a nieco podobne? torchlight, dragon age, dungeon siege, titan quest, nox, loki, atd atd...a co ma assassin spolocne s diablom?
Kamarat na tom uz zarobil niekolko euro v aukcii.. clovek by neveril co su niektori ludia schopni dat za virtualnu vec ...nehovoriac o tom, ze to moze byt relativne bezcenna vec (v ramci hry), ale ked sa postasti tak za to clovek, ktory to nevie, vyhodi slusne peniaze