Je tu niekto z vychodneho Slovenska kto by mi pomohol trosku s gitarou? Par hodin nic viac kedze sa zvacsa ucim sam. Kosice,Michalovce. Niekto kto vie dobre uz. Lepsie sa uci s niekym ako samemu a strasne ma to chytilo. Viem sa dohodnut na rozumnej cene.D
pozri, mal som učiteľa, ale odišiel som od neho pretože ma veľa nenaučil...keď sa chceš naučíš sa dobre sám....pochybujem, že by ti niekto veľmi pomohol za pár hodín
a vieš koľko toho materiálu má v slovenčine a češtine? všetko tu na nete je, takže problém nájisť ho nie je....nemusí vedieť anglicky.....môže si kúpiť knihu, zájisť do knižnice
@lubobs ale nezda sa ti ze je to lahsie ked poznas ENG? nikto nehovori ze material neni ani v SVK / CZ ale otazne je ak (ja neviem, mam ucitela, a knizku v PC)
sak co chces? davaj si chromaticke kokotiny s metronom na zaciatok, potom nejake stupnice sa nauc, potom sekvencie v tych stupniciach. zacni sa pocuvat a zacni POCUVAT hudbu, stahovat veci uchom a nie taby z netu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
bohuzial som zo zapadu, ale drzim palce
mučiť sa, mučiť sa, mučiť sa
ak nie,,tak by si musel byt talentovany + velmi inteligentny aby si sa sam naucil dobre hrat na gitare
a vieš koľko toho materiálu má v slovenčine a češtine? všetko tu na nete je, takže problém nájisť ho nie je....nemusí vedieť anglicky.....môže si kúpiť knihu, zájisť do knižnice
učitelia, ktorí ma učili po anglicky nevedeli napríklad poznám kopu dobrých gitaristov bez poriadnej znalosti eng a znova opakujem..že ťa nechápem