daj dole nechty, keď máš dlhé.. ja sa na to psychicky pripravujem už 3 týždne cca.. ale ešte mám čas do polky augusta.. potom to snáď nejako zvládnem :/
:/ Aj ja sa snažím hrať , a aj akordy viem tie základné ale rytmus mi absolútne nejde ... akordy hrám správne a aj tak nikto nevie o akú pesničku sa jedná, pretože proste neviem to :/
Zaklad je vzdy sa uistit ze mas naladenu gitaru pretoze po roku-dvoch sa ti to vtrepe do hlavy a pokial sa ti tam vpisu ciste tony tak to mas dobre a mas dost velku sancu na to, ze ked budes spievat, tak cisto. Ak uz spievas a spravne tak to mas zas naopak - vyhodu pre gitaru. Kazdopadne casom by si mal byt schopny si ju naladit sam bez ladicky..
Potom hlavne su akordy..tie drv jak abecedu aby si ich vedel aj rychlo prehadzovat, kombinovat proste. Neskor sa nauc nejake vybrnkavacky, klasika Metallica - Nothing Else Matters... .. a potom sola Cize stupnice.. idealne na improvizaciu a ich kombinaciou sa daju niekedy dokazat neuveritelne veci.
Tak prajem vela uspechov a hlavne u toho vydrz a nekasli na to, chce to cas a vela praxe
potvrdzujem .. do rytmu sa treba dostat .. mne to tiez trvalo nejaky cas .. najprv som zacal akordami .. potom som sa naucil par pesniciek zahrat .. vlastne veci a teraz su u mn v kurze sola a cvicim si stupnice .. hraj kazdy den aspon hodinku dokopy .. odorucam vsak 15 min hrat v kuse potom si dat pauzu a potom zasa ... a uvidis ze sa do rytmu dostanes
spýtaj sa Dávida, on vie hrať, (ako ja osm ho nepočula, ale musí asi vedieť hrať, keď majú kapelu ne?)...a dúfaj, že niesi taký beznádejný prípad ako ja, keďže jeden chalan pri mne stratil nervy, keď ma učil smells like teen spirit od nirvany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
NECHVÁLIM SA.
Snád ma niekedy osvieti ...
dakujem za radu. Tak ja to zajtra skúsim a uvidím čo to dá
@stenatko
Zaklad je vzdy sa uistit ze mas naladenu gitaru pretoze po roku-dvoch sa ti to vtrepe do hlavy a pokial sa ti tam vpisu ciste tony tak to mas dobre a mas dost velku sancu na to, ze ked budes spievat, tak cisto. Ak uz spievas a spravne tak to mas zas naopak - vyhodu pre gitaru. Kazdopadne casom by si mal byt schopny si ju naladit sam bez ladicky..
Potom hlavne su akordy..tie drv jak abecedu aby si ich vedel aj rychlo prehadzovat, kombinovat proste. Neskor sa nauc nejake vybrnkavacky, klasika Metallica - Nothing Else Matters... .. a potom sola Cize stupnice.. idealne na improvizaciu a ich kombinaciou sa daju niekedy dokazat neuveritelne veci.
Tak prajem vela uspechov a hlavne u toho vydrz a nekasli na to, chce to cas a vela praxe
@b0ng vďaka za rady, budem sa snažiť