ahoj. Mám 16 a chcela by som začať hrať na klavír. Viem že je to dosť neskoro, ale proste ma to už dva roky ťahá a teraz som sa dostala preč z domu (na sš) a chcela by som vyskúšať niečo nové. Nechcem hrať neviemako super, stačí mi naučiť sa aspoň niečo a
Isto sa dá.. Mám 12 a začala som hrať na gitare. A v skupinke mám ľudí na 20 rokov. A vpohode.. Takže len hľadaj, a odporúčam zušku.. naučia ťa.. Nikdy nie je neskoro
@avoktizapka ja by som skôr chcela niečo individuálne .. aj keď neviem či sa to dá aj v ZUŠ-ke. Neviem ani noty poriadne ani nič a to by mi asi robilo dosť problém vo väčšej skupine
Aj ZUŠ na Jazere ... patrí pod Jantárovú myslím a je to hneď ako máš polikliniku (ak sa teda vyznáš v tom sídlisku, neviem odkiaľ si) ... Ja som tam chodila. Je to individuálnym prístupom. Teda hodiny sú dvakrát alebo trikrát týždenne (neviem presne) a učiteľ sa venuje len tebe. Plus máš raz do týždňa hodinu teórie kde sa naučíš všetko čo potrebuješ. Ja som bola spokojná, hrala som asi pred 4 rokmi, ale to sa veľmi nemení. A na učenie nikdy nie je neskoro. Držím Ti palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Takže určite to nie je neskoro. A u nás v ZUŠ-ke je gitara skupinová, aj individuálna (aj ostatné nástroje sú tak). (BA).
A určite choď do toho ! oplatí sa