Stiahla som si dodatok s hry sims 2 vo winrar a ked idem inšatlovať hru všetko ide len v trištvrtine mi to sekne a pýta druhy disk ale kde je ten druhy disk skade ho mam zobrať ked newm kde je kto by mi stymto poradil prosím? Ďakujem pekne
polka ankiet o tom jak komu nejde aka hra nainstalovat je o sims....nezda sa mi ale ze by to hravalo tak vela ludi, skor to ma len neschopnu fanusikovsku zakladnu o___O
@nathal zavolaj si radsej nejakeho kamarata,nech ti to nainstaluje...uz ma nebavi vecne vysvetlovat babam(keby len im,ale aj kamosom ) ako sa cez deamon instaluju hry
tu mas aj tutorial. mas tam ukazane ako sa s tym robi. potom uz len v TENTO POCITAC sa ti to zobrazi ako keby si dala do kompu dalsie cd.tak len na to klikni a instaluj a ked si to bude pytat dalsie cd,tak pohladaj v tych suboroch to dalsie "CD" a pripoj aj to a malo by to ist dalej.najlepsie by bolo,keby si nam tu napisala aky format maju tie subory(iso,bin,...).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tu mas aj tutorial. mas tam ukazane ako sa s tym robi. potom uz len v TENTO POCITAC sa ti to zobrazi ako keby si dala do kompu dalsie cd.tak len na to klikni a instaluj a ked si to bude pytat dalsie cd,tak pohladaj v tych suboroch to dalsie "CD" a pripoj aj to a malo by to ist dalej.najlepsie by bolo,keby si nam tu napisala aky format maju tie subory(iso,bin,...).