Ahojte,týmto by som vás chcela požiadať o vaše názory,resp.skúsenosti s týmto hradom.Zajtra sa naň s kamarátmi chystám,ale dočítala som sa na nete,že je verejnosti neprístupný.Čo je na tom pravdy?Dá sa tam nejako dostať,alebo je to naozaj neprístupné?
skusenosti nemam, ale ja som sa zas docital, ze sa hrad zvykne uzamykat, ale kluce sa daju pozicat niekde v dedine, na obecnom urade.. neviem ci to este stale plati
ja som z krupiny ale na bzovskom hrade som dost davno nebol pokial viem tak to tam bolo normalne otvorene a dalo sa tam ist pozret ale teraz neviem ako to tam je spravene
je to blbosť, väčšinou je to normálne otvorené. a dostať sa tam dá v pohode. ale cesta je pomerne dosť štrková. aa btw máme tak šikovnú starostku, že na to úplne jebe, čiže keby si sa stratila v tej metrovej tráve, vieš, na koho máš podať sťažnosť pokiaľ sa aj vrátiš z nej teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
je to blbosť, väčšinou je to normálne otvorené. a dostať sa tam dá v pohode. ale cesta je pomerne dosť štrková. aa btw máme tak šikovnú starostku, že na to úplne jebe, čiže keby si sa stratila v tej metrovej tráve, vieš, na koho máš podať sťažnosť pokiaľ sa aj vrátiš z nej teda
ale inak je tam strašne fajn a hlavne v lete
@orfea2 Jaj. Díky. A keďže meriam 158cm,tak som zvedavá,či cez tú trávu prejdem.
ja som tam s tvojimi kamaratmi bol prednedavnom
hrad je pristupny
zrucanina je nebezpecna, lebo rekonstrukcne prace neboli dokoncene
ale v dedine su na svoj opevneny kastiel velmi hrdy, dokonca ponukaju pohladnice a info materialy zdarma
kebyze sa skor ozves dam ti dake papiere
s domcom napriklad, aj madam bol, eva palcekova, s HM taborom sme tam boli, ako dozorcovia