kto tak straasne miluje hrady ako ja? chodit po nich, trepat sa na ne aj v dazdi a blate cez les do strmeho kopca, len aby si vychutnal ten uzasny neopakovatelny pocit? PS: som taky "normalny fanatik"
V lete sa má začať opravovať, podľa slov ľudí ktorí to majú celé na starosti (a momentálne vybavujú všetky povolenia a podobné byrokratické záležitosti), vítaná bude akákoľvek pomoc
Inak hrady sú super, mala som možnosť na jednom stráviť noc, úplne nádherný pocit keď som sedela hore na hradbách a mala som výhľad na celé okolie... a na západ slnka a pomaly sa rozsvecujúce sa svetlá miest naokolo... Jediné čo mi kazilo radosť, bola hlasná hudba ktorú si tam púšťali a ktorá mi do toho prostredia proste nezapadala.... a tiež neuveriteľná kosa...
Ja som navstivila len par, nebolo s kym a sama sa nerada vyberam, ale samozrejme mam najradsej ten najblizsi, cize oravsky... Viem o nom vela a vzdy ma ma cim prilakat.
Sisacik: nooo neviem jak u teba, no ale v BA asi moc nadšencov na hrady nie je... tuto kapitalistický materializmus pomaly ale isto ničí ludí ale šak každého vec
Niekoľko som ich už navštívila, ale nie som žiadny fanatik - Bratislavský, Devín, Spišský, Bojnický, Pajštún, Trenčiansky, Buchlov, Pražský, Krásna Hôrka (o tej som písala aj seminárku, zaujímavá téma)...taký normálny bežný "užívateľ" som
Skutočne som si takéto veci užila vo Francúzsku - pevnosť, kde väznili Monte Christa, pevnosť v Baux de Provence alebo prístav odkiaľ Ľudovít IX. Svätý odchádzal na križiacku výpravu (pevnosť mŕtvych sa to tuším volá alebo tak nejako..) atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.tematin.eu/...
V lete sa má začať opravovať, podľa slov ľudí ktorí to majú celé na starosti (a momentálne vybavujú všetky povolenia a podobné byrokratické záležitosti), vítaná bude akákoľvek pomoc
Inak hrady sú super, mala som možnosť na jednom stráviť noc, úplne nádherný pocit keď som sedela hore na hradbách a mala som výhľad na celé okolie... a na západ slnka a pomaly sa rozsvecujúce sa svetlá miest naokolo... Jediné čo mi kazilo radosť, bola hlasná hudba ktorú si tam púšťali a ktorá mi do toho prostredia proste nezapadala.... a tiež neuveriteľná kosa...
Skutočne som si takéto veci užila vo Francúzsku - pevnosť, kde väznili Monte Christa, pevnosť v Baux de Provence alebo prístav odkiaľ Ľudovít IX. Svätý odchádzal na križiacku výpravu (pevnosť mŕtvych sa to tuším volá alebo tak nejako..) atď.
Najviac sa mi pacil Neuschwannstein v Nemecku, proste naaadhera...
takto vyzera:
ale ani nas bojnicky nie je na zahodenie..