Ak áno, na akom ste servri, akú máte úroveň a rasu, máte klan? Kto je najsilnejší na vašom servri a akú má úroveň? Aké máte približne staty a hrajete s alebo bez pekelných kameňov. (nebojte sa ja som len 19 uroveň na 6. servri )
hral som podobné voloviny keď som bol mladší ale taraz by som to už určite nehral... je to strašný zabijak času... po čase stratíte prehľad o realite a čas letí a letí...
tato nova verzia je vlastne celkom haluz, ked sa naucis pouzivat vsetky tie talenty tak si mozes poskladat vynikajucu postavu, lenze dat to na stare servery bola hlupost, aj skrz bojovu hodnotu hraci co hrali na zlato su tym padom uplne v pici, a ti co su vo vysokych leveloch to maju dost nahovno kedze staty doteraz prisposobovali niecomu uplne inemu
mali to nehat len na s11. 2.0.1. je dobra vec ale iba ked clovek postavu zacina, drbnut to na servey kde su tisice rozohratych hracov je podla mna fatalna chyba
@schizoofrenik - ja nemám koho napádať - dáva mi to levely tak o desať a viac vyššie. To aby som stúpol tak o 15 levelov..aby som mal koho normálne napádať ..
Ja neviem..kedysi keď som to začal hrávať, ma BF bavil pre jeho jednoduchosť. Žiadne trhovisko, nič .. všetci sa napádali navzájom. Goldhunterov bolo málo ..pamatám si, že keď som uvidel prvého, tak som len oči otváral - že čo to má byť .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Až neskôr som zistil, aká to je strata času.
Teraz hram na anglickom speede, som zatial lvl 18 tu su skily:
Strength: (71)
Defence: (53)
Dexterity: (43)
Endurance: (57)
Charisma: (33)
Kedze je to speed highscore sa dost rychlo meni takze ti nemozem jasne povedat kto vedie
Ale ked som hraval na sk2 najlepsi bol (a este stale je) mato66672
Ale mam dost vazne podozrenie ze SM0G ho jedneho dna predbehne
hral som s nim asi tri mesiace, a posunul sa zo 45. na 30. miesto co je myslim ze slusny vykon
No a v zlate je na s2 najlepsia P0TV0RKA
(len tak btw ak nevies tak je najlepsia v zlate spomedzi vsetkych serverov )
A v lvli bol najvyssi tusim a.t.o
A ano kupujem aj kamene
mozem si dovolit byt silny
Moje aktuálne staty na úrovni 30:
Sila: (70)
Obrana 75)
Zručnosť 75)
Výdrž 75)
Charizma: (70) .... po novom update ale už nebudem moc aktívny na tomto konte.
Skúšam hrať na serveri 11 - zatiaľ štvrtý level, všetko na sedemnásť. Uvidíme čo to tam bude .
Hrám bez PK.
omg xDD
ked som isiel cez lvl 30 som raz na teba skoro zautocil
skoro mi preplo ked som potom vsimol staty
uplne som prestal hrat na slovenskych serveroch.
Cele to stratilo zmysel.
Ale na tom speede je to vacsia haluz
za 3 dni 20 levelov je dost slusny vykon
tato nova verzia je vlastne celkom haluz, ked sa naucis pouzivat vsetky tie talenty tak si mozes poskladat vynikajucu postavu, lenze dat to na stare servery bola hlupost, aj skrz bojovu hodnotu hraci co hrali na zlato su tym padom uplne v pici, a ti co su vo vysokych leveloch to maju dost nahovno kedze staty doteraz prisposobovali niecomu uplne inemu
mali to nehat len na s11. 2.0.1. je dobra vec ale iba ked clovek postavu zacina, drbnut to na servey kde su tisice rozohratych hracov je podla mna fatalna chyba
Ja neviem..kedysi keď som to začal hrávať, ma BF bavil pre jeho jednoduchosť. Žiadne trhovisko, nič .. všetci sa napádali navzájom. Goldhunterov bolo málo ..pamatám si, že keď som uvidel prvého, tak som len oči otváral - že čo to má byť .
Teraz je to už také moc prekombinované .