viem, znie to strasne povrchne , ale cieľom bolo splňať nezmyselné úlohy, na dôkaz kamarátstva (to som bola tochu mladšia)
..napr. : Sme mali s kamkou v zasneženej zime behať po ulici s gaťmi dolu =D
tušim som to fakt urobila sice nwm aký je to dôkaz
u nás to skôr fungovala spôsobom debilných otázok... došli za mnou dvaja kamaráti, uprostred vzájomnej hádky, kto je môj väčší kamarát a spýtali sa ma, koho by som zachránil keby obaja viseli zo skaly a mohol by som podať ruku len jednému, bo druhý by hneď potom padol... myslím, že tak ako som na túto otázku nikdy neodpovedal, som ju nikdy nikomu ani nepoložil
ou nič také - no je to škoda, lebo aspoň má zakladateľka na čo spomínať ja spomínam na to, keď sme boli 3kamošky, no nejako nám to nikdy nefungovalo a tie hádky a všeličo možné len aby jedna z nás proste odstúpila teraz komédia, no vtedy to bola tragédia
eee to som neskušala smiley::ale vyzera to haluzne ale myslim ze su aj ine dokazy priatelsta ako tot..a vidis ich hlavne ekd potrebuješ pomoc..vtedy sa ukažu ozjastny priatelia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
asi všetci fičali na Flaši