to treba hrat v pravidelnych intervaloch aby to malo zmysel...proste hned ako je nieco mozne vyrobit tak to vyrobit...kto ma iphone tak moze aj v skole a nestraca cas proste najideanejsie by bolo v noci kvoli tomu vstavat xD kamosovi sa sem tam stalo ze nejaky retard ho napadol o tretej v noci =D a to bol pritom cech alebo slovak, takze ziaden casovy posun...proste mal asi budik nastaveny alebo co =D
@etelnair ved ano su taki co to hraju nonstop. a v noci nato vstavaju a utocia a zbroja a potom su medzi top hracmi. ja som teraz na 4 serveri a tam sa mi dari asi najviac za cely cas co som na traviane, som na 415 mieste, ale uz ma to prestalo bavit hrat. len mi je skoda teraz ked som na tom tak dobre skoncit.
ja som bol na tom zavislý voľakedy, ale mňa neskôr už pri hre držalo len kecanie tam s alianciou a tak... už je tomu asi rok čo skončil prvýkrat server1 a ja s nim tiež..
ja som hral kedysi na prvej spustenej SK1 v aliancii ktora sice bola vzdy tretia ale rozbila tie co boli 1.,2. a znemoznili postavit div to boli trosku viac vtedy nasraty takze nasa sesterska ali postavila div
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
sak to nema zmysel to hrat
ja uprednostnujem poriadne 3D akcie :p
momentalne hram Titan Quest
ale tesim sa na Diablo 3
tomu ja hovorim atmosfera .....
Teraz som ukončil server s7 a úspešne ,, som v top20, off,def,i pop ,, len to ide to peňazí aspoň na začiatku niekedy