hrával som Grepolis a DIvoké kmene... ale už to bolo na psychiatriu v noci budiky na utoky, planovanie utokov presne na sekundu a pod. Teraz uz len Trainstation, Trainstation 2, Harvest Land, Rise of Empires, Age of Knights
@papver Ale to je pri všetkých takýchto webových hrách. Pay to win. Akonáhle zaplatíš za špeciálne veci tak to je ízy. Ale hrával som to tiež. Celkom ma to bavilo, ale čas nebol. A keď som dlhý čas staval flotilu a zrazu mi ju niekto rozbil, tak ma išiel šľak trafiť.
@blackfog zacala som to dnes z nudy zase hrat...a nevies jak mam vypustit flotilu? mam maly transporter a lahky stihac a chcem ich vyslat na dajaky mesiac a pise mi, ze Chyba, nenasiel sa ziadny mesiac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale kedysi hej, len potom som presedlal na iné hry. A už na to ani nemám čas. Človek musí byť neustále aktívny, starať sa o to a vrážať tam peniaze.
ci to akoze zbytocne vyslat taketo lode?