Pretože klasika je klasika, a nové hry su čím dalej tým horšie, nazvem to až zdegenerované. Vo väčšine novodobých hier, ide len o zabíjanie a to je fakt biedne.
Moja srdcovka počítačových hier je stále Stronghold všetky verzie Ale už na tom nemám čas, tak že to nehrávam. Ale možno sa raz k tomu vrátim , kedže o pár rokov sa už nebude dať hrať asi nič novodobé
Neviem prečo ale nové hry ani mňa nebavia - asi preto - že sú dosť ťažké a treba pr nich tráviť veľa času - keď už fakt nemá čo robiť tak si zahrám princ of persia z roku 89 alebo super mario
sid meier je kral rozhdone, pirates! patria ku skvostom v mojej zbierke,
mozno je to tym ze kazde pokracovanie len vylepsuje ten predchadzajuci diel, a malo kedy su tie zmeny take dobre aby nas uchvatili viac ako ten predchadzajuci diel
tiez uz nove hry nehravam, ale neviem ci to nebude tym, ze by som ich na svojom compe nerozbehol... Teraz hram znova uz niekolkykrat Baldurs Gate, pre mna je to kralovna medzi hrami...vlastne ja sa uz ani hry nehravam, ja sa hravam Baldurs Gate
Lucates - tú hru som mal nainštalovanú pred pár rokmi - ale bolo to na môj mozog príliš - po dlhom skúmaní ako to hrať som to vzdal a odvtedy mi táto hra práchnivie v skriny
Pawlo - hej, ono to chce trocha cas kym pochopis DaD pravidla, na ktorych ta hra stoji...ale potom je tu uplne genialna hra...ak by si to chcel hrat, tak je jedna stranka, na ktorej je forum o tej hre, a tam sa dozvies uplne vsetko, len neviem ci to mozem tu napisat tu stranku, tak mi radsej posli TS ak by si chcel...
hm.. Baldurs Gate je rozhodne najlepsia seria a Albion najlepsia hra ale co sa tyka Civilizacie - najlepsia je dvojka.. vyskusal som vsetky ale pri dvojke sa vseobecne travi najviac casu.. este aj open source verzia je z dvojky. Co sa tyka tvojej poslednej otazky - rozhodne ti co zacali hrat hry skor (98 a skor) idu na 90% postarych hrach doteraz.. v minulosti si nasli svojich oblubenych par a doteraz pri nich ostali.. takze ty nie si vynimka. btw keby si hral prvu dvojku o stvorku by si ani nezakopol.. a trojku by si asi tiez nehral ale od ostatnych viem ze ak bola prva trojka tak dvojka sa az tak nepaci
Nuz ja tiez uz moc nehravam, ale nie je pravda, ze vsetky nove hry su sracky... I ked je problem najst novu hru, ktora oslovi. Povacisnou su na trhu stare klasiky v odernych enginoch a neprinasaju nic nove, respektvie len minimum noveho a z toho moze pramenit to sklamanie...
Ja som napriklad narazil na company of heroes a to je fakt premakana strategia, najskor som cakal nieco ako seria C&C ale nakoniec som bol prijemne prekvapeny
Co sa tyka akcnych hier, tak som rad, ze sa tam grafika zlepsuje a fakt na niektorych su to pomaly graficke orgie, ale taketo hry hram len raz za cas aj to s kamosmi po sieti lebo inak je to nuda a stale o tom istom co to bolo ked som bol male decko.
teraz sa to všetko snažia robiť reálne, akoby sme nemali dosť reálu doma. A tie staré to sú klasika, aj ja som hral Sidove hry čo am stále bavilo, staviať koľajnice a po dvoch rokoch hrania som zistil že už nemám na mape vôbec miesto. (!
Sid má aj teraz dobré hry, no sú také zložitejšie, už nie sú pre detičky čo si krátia chvíle, už sú pre ozajsných machrov ktorý musia vedieť všetky vlaky zosynchronizovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Moja srdcovka počítačových hier je stále Stronghold všetky verzie Ale už na tom nemám čas, tak že to nehrávam. Ale možno sa raz k tomu vrátim , kedže o pár rokov sa už nebude dať hrať asi nič novodobé
mozno je to tym ze kazde pokracovanie len vylepsuje ten predchadzajuci diel, a malo kedy su tie zmeny take dobre aby nas uchvatili viac ako ten predchadzajuci diel
Ja som napriklad narazil na company of heroes a to je fakt premakana strategia, najskor som cakal nieco ako seria C&C ale nakoniec som bol prijemne prekvapeny
Co sa tyka akcnych hier, tak som rad, ze sa tam grafika zlepsuje a fakt na niektorych su to pomaly graficke orgie, ale taketo hry hram len raz za cas aj to s kamosmi po sieti lebo inak je to nuda a stale o tom istom co to bolo ked som bol male decko.
Sid má aj teraz dobré hry, no sú také zložitejšie, už nie sú pre detičky čo si krátia chvíle, už sú pre ozajsných machrov ktorý musia vedieť všetky vlaky zosynchronizovať.
inak hral som vsetky civky. na svoju bola kazda vyborna. styrku si sem tam zahram doteraz a ma dost dobru hratelnost.
ked ale chcete starsiu hru na urovni vrelo odporucam Planescape Torment. osobne naljepsia hra aka kedy bola. pribeh neprekonany dodnes. zaner rpg