Nie ale balil ma jeden chalan co hral sach, da sa povedat ze skoro profesionalne, len vodku som mu musela platit ja, takze odvtedy mam z toho traumu. Tazky zivot pseudofeministky
obcas. nehram ho tak dobre, ako by som chcel a nerad prehravam, cize nehram, lebo nechcem prehrat moj doterajsi winrate je mozno tak 10:1, ale priznavam, ze superi boli povacsine ozaj zli
@miki_snark nechci nic zaujimave.. ale raz nam trebalo na wecko, a bolo mi blbe ked sme prisli do podniku len tak, tak som nam zaplatila dve vodky a vlastne skoro vzdy som ho pozyvala ja nechapem, ze s tym bol uplne ok
@milgamman jáj tak treba hneď povedať a to si on bral so sebou normálne aj šachovnicu a po tých podnikoch čo si mu vždy vodku zobrala tak s tebou hral aj šach, či ako?
Kedysi na zs som bola 3. baba na skole to vtedy nasi chalani hravali sach a ja som chcela aby ma to spoluziak naucil a tak to skoncilo potom este take daco okresne z toho bolo...a raz som porazila brata co je asi moj zivotny uspech
hral som kedysi, vyhraval som aj okresne, bol som aj na krajskom, ale nejak ma to pustilo / som tiez ten clovek co neznasa prehry a v sachu vies casto, ze si spravil chybu/on spravil necakany tah - ty vies, ze si v pici a vnutorne kricis a potom mam hnev
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Raz som v amoku skoro rozbila sachovnicu a bolo mi to potom velmi luto
Dnes ani neviem ci to este viem hrat