Kedysi na akustickej kytare. A čo ja viem, asi na úrovni takého štandardného týpka, čo sa ako tínedžer naučil ako-tak zahrať zo 20 songov od Oasis, Green Day, U2, Nirvany a pod., aby ženám naokolo kreoval medzi nohami niagarské vodopády.
Akustická gitara asi 7 rokov.
Bicie asi 3 roky ešte kým sme plánovali s kamarátmi kapelu.
A ešte violončelo na ktoré chodím do zus a to už budú 2 roky.
Hrám každý deň. Teraz sa snažím robiť niečo vlastné tak uvidíme.
A najviac asi na gitare. Potom som to od mala skusala s klavirom ale ten nemal uspech. Ale obcas si zahram. Potom flauta teraz v skole. A skusala som bicie, k tym by som sa aj rada vratila len nie je casu momentalne.
ale s tou harmonikou to este skusim, to ked som videla ako neil young hral aj na gitare aj na harmonike a uzasne obe nastroje zvladal, tak som si povedala, ze to chcem aj ja a tak som zasla po tu harmoniku, tesila som sa velmi a potom som zistila, ze mi to nejde
@disorder samozrejme, kamarát mi povedal, že čo je ťažké na tom hrať na gitare a spievať, lebo že to veľa hudobníkov dokáže, ale keď som to skúsil, tak som sa sekal, buď v gitare alebo speve a napriek tomu mi jedno bez druhého nejde. Prečo asi niektoré skupiny majú čisto speváka, mnohí z nich vedia hrať na nástroje a tvoria hudbu priamo oni, ich členovia to len zopakujú, ale niektorí speváci dokážu hrať aj sóla na elektrickej, za to basgitara je popri speve určite ľahšia, pokiaľ netvoríš komplikované riffy, teda nejaké melódie. Preto si myslím, že lepšie je trénovať jedno alebo druhé a časom sa dostaneš do rytmu a vedieť ich spolu skombinovať.
gitara osem rokov
teraz tukam do klavesov tiez ci jak sa to vola
a odvazne som si kupil aj husle a myslel ze to dam aj bez ucitela, len ked to cele znelo jak mandragoru ked vytiahnes zo zeme, tak som sa na to vysral a mozno sa dakedy vratim...
@tom1995cz na klávesy som to tiež skúšal, mal som ich požičané, no bavilo ma to celkom, no čím viac záľub, tým menej času na ne, preto sa chcem zamerať len na elektrickú gitaru
@savvym ja ale mam tie co nestoja za nic, cize rozpatie neni dostatocne, nezahram tam vacsinu piesni a znie to hodne na...píľu
zavidim ti elektriku, tiez mam, ale beham hore dole, doma som len cez zimu a nemam kde hrat :/
Ja som hrala približne rok na španielke a potom som prešla na basu (len tak mimochodom pred par dnami mi prišla uplne nová jazzbass -asi to je odveci )
Akordeon, teda presnejsie heligonka, ale po 9 rokoch, ked uz pribudli gombiky, tak to slo coraz menej menej dobre a nebol cas trenovat..no nadejam sa, ze raz to niekto oceni, aj to moje smiesne hranie napr.moje deti alebo aspon kamosi niekde v krcme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Mňa však najviac zaujíma či niekto hrá na elektrickej gitare. Potreboval by som poradiť.
Bicie asi 3 roky ešte kým sme plánovali s kamarátmi kapelu.
A ešte violončelo na ktoré chodím do zus a to už budú 2 roky.
Hrám každý deň. Teraz sa snažím robiť niečo vlastné tak uvidíme.
rok spev
a hovno z toho
Presova som sa nic nenaucila, takze tak a gitara, ale nic extra s nou
teraz tukam do klavesov tiez ci jak sa to vola
a odvazne som si kupil aj husle a myslel ze to dam aj bez ucitela, len ked to cele znelo jak mandragoru ked vytiahnes zo zeme, tak som sa na to vysral a mozno sa dakedy vratim...
zavidim ti elektriku, tiez mam, ale beham hore dole, doma som len cez zimu a nemam kde hrat :/