Kamarátke sa stalo, že si tam našla hrčku. Bojí sa, že to je rakovina lymfatických uzlín. No pred tým sa tam buchla a mala tam hneď modrinu lebo má nedostatok vitamínu D tak sa jej tvoria. Može to byť z toho ? Alebo ak sa niekto tomu rozumie prosím odpove
môže to byť aj zdurená uzlina, mne sa napr v prsníku bežne robili hrčky keď som mala priveľa stresu ale každopádne prevencia je dôležitá preto treba ísť k lekárovi nech ju vyšetrí a ten jej odpovie určite lepšie než ktorýkoľvek človek tu
V podpazusi sa nachadza splet lymf. uzlin. Ich zdurenie mozu sposobit rozne veci, najcastejsie je to znak toho, ze sa organizmus brani proti zacinajucej chorobe, nakolko lymf. uzliny sluzia ako filter a nachadzajusa vnich bunky, ktore dokazu detekovat vsetko cudzie, co do tela nepatri.
Najskor na to dostane nejaku octanovu mast, ale aj tak by to mola ist doktorke ukazat hlavne nepanikarte , keby mali byt vsetky hrcky rakovina, tak ju ma pomaly kazdy treti clovek Vela hrciek je npr aj obycajneho tukoveho povodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
)
v každom prípade nech ale navštívi doktora, rozhodne to netreba podceniť
@2 je sobota, nepojde s tým na pohotovosť
ak mám zomrieť tak nech o tom ani neviem
Najskor na to dostane nejaku octanovu mast, ale aj tak by to mola ist doktorke ukazat hlavne nepanikarte , keby mali byt vsetky hrcky rakovina, tak ju ma pomaly kazdy treti clovek Vela hrciek je npr aj obycajneho tukoveho povodu