stahovala som to, cakam kedy natocia nove casti, pretoze ma poraza z toho ako posledna uverejnena cast skoncila ... mam na ten serial uchylku a mojim tajnym snom je byt ako claire
tiez pozeram na prime.. prvy diel mi prisiel dost naivny a strasny copyright Xmen podla mna. ale jak im tam zacali kradnut mozgy zacalo to byt fakt napinave sa mi pacia tie realisticke sceny hh.
hrdinovia su perfektny serial.. len neznaasam ked ten sailer zacne vrazdit tak, ze prstom rozreze hlavu, je to velmi neprijemny pohlad.. ale je to skvely serial fakt bomba !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ti scenaristi by uz mohli prestat strajkovat
zvlast ked Bennet hovori inou recou... skvele
ale inac je to super
Je to super,zaujal ma velmi. Nieco nove, zvlastne poprepletane...
Tesim sa strasne na 3. seriu,lebo 2 bola na mna dost kratka...
Na prime to nepozeram,nie som doma ked to davaju a mam rad originalnu anglictinu...
...videl som tiez obe serie...druha trochu slabsia podla mna, ale tak stale ma to dost bavi !....
Teraz to znovu pojde na Markize!!! Ked sme si zvykli na cesku verziu. Ta markiza je podla mna dost zaostala...:/