je to strašné svinstvo, lebo ono sa to určite vedieť muselo už predým že tá pesnička bola uverejnená skôr, mi nehovorte že akurát deň po tom to zistili... a samozrejme postúpila Horská Chata, o nič iné tu nešlo, Horská Chata je úplne priemerná garážová kapela od ktorej som nezachytil nič nové a zrazu ju začal niekto strašne pretláčať, veď dostali dáke ceny na Musiq1 awards aj na Slávikovi, by ma zaujímalo kto za nimi stojí..
najparadoxnejšie je, že ich diskvalifikovali pretože, táto pesnička odznela pred 1.októbrom v "relácii", alebo to mám nazvať "zábavný program?", s názvom - Drišľak.
ak by mne moju sľubnú hudobnú kariéru (alebo lepšie povedané obrovský progres v nej) prekazilo účinkovanie v Drišľakovinách.... našiel by som si ich a pekne im to vytmavil
Asi len toľko k tomu, že každý interpret, ktorý sa zúčastní tejto "prestížnej" súťaže, u mňa dosť klesá a ... ja vážne nechápem, ako toto môže niekoho dojať.
HRDZA, HRDZA,,,idésss...jaj nie uz si skončila..no ozaj skoda....ziadne iné sa mi tam nepáčili....tie otrasné sladké sladáky su na mna moc...ble..hrdza bola super(resp. je)....
hej hej vieme hrozná škoda a tiež mi práve hrajú Ale čo už aspoň aspoň náš výkon nesklame(Si predstavte čo by si o nás pomysleli keby že tam nepošleme nejaký gýč ) a aj tak to nepozerám
@Dieromantic "myslíš že vieš kto som?" sa to volá.. a je to super
....normálne mi to zlepšilo náladu, keď som sa to dozvedela.. HCH rulez tá Hrdza sa mi nepáčila vôbec, patrí to tam pekne do Drišľakovín.. a aj tak celé národné kolo vyhrá Kristína - Horehronie, či aký to má názov. tá pesnička mi už pomaly z taniera vylieza.... normálne sa bojím rádio zapnúť..
@lucc - no to mi ani zo srandy nehovor že to tá trúba vyhrá,ja sa nechcem hanbiť za slovensko,minule to aspoň niekto normálny vyhral,tá pesnička bola aj na úrovni,len v slovenskom jazyku ais nikoho nezaujmeme,elbo ekď to iní počujú sa im to zdá divné,lebo nie sú na slovenčinu zvyknutý ,no presne asoň niečo normálne je tam ,no ja rádio nepočúvam vôbec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mimochodom, práve mi hrá ich pesnička
ak by mne moju sľubnú hudobnú kariéru (alebo lepšie povedané obrovský progres v nej) prekazilo účinkovanie v Drišľakovinách.... našiel by som si ich a pekne im to vytmavil
aaa.. mne to je v podstate jedno, ale aspoň postúpila horská chata
ale zase ja neviem.. už aj tú Mistu-emotions či ako sa to volá, som poznala už aj predtým ako som ju počula v Eurosongu takže hm..
....normálne mi to zlepšilo náladu, keď som sa to dozvedela.. HCH rulez tá Hrdza sa mi nepáčila vôbec, patrí to tam pekne do Drišľakovín.. a aj tak celé národné kolo vyhrá Kristína - Horehronie, či aký to má názov. tá pesnička mi už pomaly z taniera vylieza.... normálne sa bojím rádio zapnúť..