Už dlhší čas mi hlavou vŕta jedna vecička: ako to, že aj keď je ukrutná kosa, tak tí chlapíci s ooobrovským bruchom majú len tričko a cez to rozopnutú tenkú vertovečku? To im nie je zima? Ja sa trasiem naobliekaný a oni si veselo vykračujú.
Myslim ze tuk v tom nebude ... skor to kolko mas pohybu , podla mna ...bo kamarat co denno denne sportuje a je kost a koza ide v pohode v tricku a mikine a vonku je nieco okolo 5 stupnov a ja co mam len v skole telesnu a nikde inde nic a tiez niesom nejak obrovska tak ja sa klepem a nosim vzdy minimalne 4 vrstvy a to dve tielka tricko sveter a zopar mikin este na tom nieco trebars tenku bundu ... takze to zhodnotujem tak ze to nebude v tuku ale ved naco mame vedcov a skolskych biflosov co sa o vsetko zaujimaju ?? aby zistili taketo zavazno -nezavazne otazky takze v skole treba uz len usporiadat sutaz komu je najmenej zima . kostlivci verzus ovalny ^_^ . Ja fandim ovalnym
Ak pozeráte brainiac tak ste určite vydeli testovanie tučný/chudý - a pri testovaní sa zistilo že tučný človek oveľa lepšie znáša chlad ako človek chudý.
S Chavezom súhlasím (nie, tú časť brainiac som nevidela)
Keď som raz bola s tetou a jej kamarátkou na dovolenke, tak sme večer sedeli pri hoteli a začínalo sa ochladzovať a mňa tam už klepalo a im (cítila som sa pri nich ako kosť a koža) bolo obom teplo... A teta mi vtedy tvrdila že by som mala viac jesť lebo ten tuk ich viac chráni prd chladom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Asi nemas reprezentativnu zlozku vo svojom okoli
hm...mám, ale nepýtavam sa tých ľudí či je im tepl
ale keby si pribral, neušetríš, lebo by si musel zmeniť celý šatník:p
Basemkachan/Myslis ze ti tuckovia vela sportuju?
Btw este to moze byt v otuzovani, cize pomalicky si telo pripravis na nizsie teploty a bude.
Keď som raz bola s tetou a jej kamarátkou na dovolenke, tak sme večer sedeli pri hoteli a začínalo sa ochladzovať a mňa tam už klepalo a im (cítila som sa pri nich ako kosť a koža) bolo obom teplo... A teta mi vtedy tvrdila že by som mala viac jesť lebo ten tuk ich viac chráni prd chladom