Ahojte, potrebovala by som jednu radu. Chcela by som si pár hrotov/špicov dať na oblečenie, len neviem ako si to tam pripevniť. Ešte som si ich neobjednala, ale tieto hroty nie sú na našitie. Dostávajú sa aj so skrutkou. Niekto mi raz spomínal, že je na t
@etelnair no zalezi od hrubky spicu, ja som napriklad musela najprv nohavice prepichnut ihlou, neprepchala som to tam hned
ale ved ked predsa silou nabija nieco na zavit, tak podla mna je jasne, ze sa zdeformuje, proste ked su tam tie drazky, tak naco to nabijat, ked sa to moze zasrobovat? ja mam aj nabijacie gombiky (do nohavic napriklad), ale ved pokial je zavit, tak tocim a pokial je to nieco, kam sa to neda prestrcit a da sa len nabit, tak vtedy nabijam, nevidim zmysel v robeni to nejako inak, ci uz to deformuje zavit alebo nie, co podla mna deformuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
treba urobit dieru do oblecenia, z jednej strany dat srobik a z druhej nasrobovat ten spic
A ešte ma napadlo sekundové lepidlo Osobne by som si radšej vybrala tie na našitie, nie je to aj praktickejšie?
dieru treba robit len ked to inac nejde, ak je latka hrubsie tkana tak sa to da normalne cez nu pretlacit
ale ved ked predsa silou nabija nieco na zavit, tak podla mna je jasne, ze sa zdeformuje, proste ked su tam tie drazky, tak naco to nabijat, ked sa to moze zasrobovat? ja mam aj nabijacie gombiky (do nohavic napriklad), ale ved pokial je zavit, tak tocim a pokial je to nieco, kam sa to neda prestrcit a da sa len nabit, tak vtedy nabijam, nevidim zmysel v robeni to nejako inak, ci uz to deformuje zavit alebo nie, co podla mna deformuje
lebo to druhe je ofc zrejme ze ked sa to da srobovat netreba to narazat
tak cez atku to moze nabit, aj ked z mojej skusenosti staci mala dierka a proste nasilu prestrcit... cize nabit? neviem, ci su to ekvivalentne pojmy