presne to som chcel čítať čo si napísala @darkkizz hrozne sa na tu chvíľu teším, nedala by som si ho zobrať a by som sa tešila........musí to byť naozaj krásny pocit....filip
@malapokroma co tu robis smutne oci? ved to hadam zalezi na tebe, ci sa to "stane" do 18-ky, alebo nie...teda ak neberieme do uvahy moznost znasilnenia, ktoru ti, pravda, neprajem ani trochu.
@zajko30 ked to pride budes prvy komu poslem spravu o mojich pocitoch v tej chvili..
spytam sa ci mam dodrzat aj nejake formalne nalezitosti alebo si nepotrpis?
@lilu asi sa im s mariom nieco pritrafilo a teraz nevedia..
(okrem toho i na birdzi je niekolko zien, ako vo vyzname veku tak i toho ze maju podobne pocity za sebou -> to ze su dostatocne inteligentne nezucastnovat sa na diani vo fore je uz zanedbatelna malickost )
Tak, keby zostím že je niektoré dievča somnou tehotné, tak by som asi chcel mať istotu že je to naozaj moje, a až POTOM by sa to riešilo...
Hm... ale mať dieťa môže byť väčšia sranda ako mať Lemura alebo fretku Teda, za predpokladu, že veškerú starostlivosť bude vykonávať jeho matka, a ja sa s ním budem iba hrať... Čo je dosť nereálne.
mňa by hrozne zaujímalo aké zažíva zajko pocity keď zakladá fórum s tým že PRESNE vie čo chce aby mu doň ľudia napísali, a oni, kurvy jedny, nie a nie poslúchať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Take nejake
o pár rokov ti poviem ..
a ked to planovali tak asi su radi nie?
ale nie, to proste závisí od strašne veľa faktorov, či je to dieťa plánované, koľko majú rodičia rokov, môžu si vôbec bábo dovoliť???
myslím si, že dospelí ľudia by možno aj boli zaskočení, ale by sa tešili
No v prípade že to chce a že je to plánované a vytúžené.... tak zrejme veľmi krásne pocity.
Neviem, tehotná som ešte nebola Ale hrozne sa na tú chvíľu teším
Ale nedala by som si to zobrať a v podstate by som sa tešila.
Lebo nehrozí, aby som si spravila dieťa s pakom na diskotéke.
bude s teba pravá milujúca mamička...
@zajko30 no to teda bude Verím v to.
spytam sa ci mam dodrzat aj nejake formalne nalezitosti alebo si nepotrpis?
@lilu asi sa im s mariom nieco pritrafilo a teraz nevedia..
(okrem toho i na birdzi je niekolko zien, ako vo vyzname veku tak i toho ze maju podobne pocity za sebou -> to ze su dostatocne inteligentne nezucastnovat sa na diani vo fore je uz zanedbatelna malickost )
@lilu na www.iBoys.cz sa take niečo neda pýtať....
Hm... ale mať dieťa môže byť väčšia sranda ako mať Lemura alebo fretku Teda, za predpokladu, že veškerú starostlivosť bude vykonávať jeho matka, a ja sa s ním budem iba hrať... Čo je dosť nereálne.