nemyslela som to v zlom ale poznám aj také hry čo by som nehrala s rodičmi, kedže su určené pre dvojice ale odporúčm ti klasický šach a teraz vážne....
@veroniques no ako uz bolo spomenute tak jednoznacne hociktorych wormsov (ci uz niektorych klasickych alebo 3D), bulanci su tiez celkom haluz...aj bomberman by bola dobra volba...mozno by vas pobavil aj heroes of might and magic ale to je tahova strategia na dost dlho...urcite odporucam Jazz Jackrabbit 2...alebo Little Fighter 2...Qwak...rollcage...nejsom si isty ci aj Swords And Soldiers nejde pre dvoch...
@michalb25 fuuu to je stare jak praha ale pri tom som sa bavil tiez nejsom si isty ale ci to neni nahodou dosovska hra a ci to pojde na systemoch ako win7/win8...ak ma xp mozno by to slo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
...a nam je to jedno, chceli sme nejake napady a my si potom vyberieme..nemame vyhraneny zaner
nemyslela som to v zlom ale poznám aj také hry čo by som nehrala s rodičmi, kedže su určené pre dvojice ale odporúčm ti klasický šach a teraz vážne....
- Tennis Critters
- Magicka
- Mario Kart
- Shank
- Bulanci
- Worms
- Asterix a Obelix
- Bomberman
- Tekken
A sorry, asi to malo byt v popise ale ako pisem, nevyznam sa
@frano jasne...16 rocnej zenskej budes radit vojnovu strategiu
@veroniques no ako uz bolo spomenute tak jednoznacne hociktorych wormsov (ci uz niektorych klasickych alebo 3D), bulanci su tiez celkom haluz...aj bomberman by bola dobra volba...mozno by vas pobavil aj heroes of might and magic ale to je tahova strategia na dost dlho...urcite odporucam Jazz Jackrabbit 2...alebo Little Fighter 2...Qwak...rollcage...nejsom si isty ci aj Swords And Soldiers nejde pre dvoch...
@michalb25 no aj tak sa da