ja mam s tym problem ale myslim ze je to lepsie ako mat take dlhanske nechty,potom tam mas spinu hned ako nieco robis,nemozes riady umyvat,ani sa v oku poskrabat
@relieforsaddist mat pri sebe stale pilnik a naucit sa hned si ich opilnikovat .. mne to pomohlo .. horsie ked nemam pilnik tak ich mam asi 100 nahadzanych vsade kde sa da
neviem s tým skončiť, to je podľa mňa najhoršia závislosť aká existuje.
nepamätám si obdobie svojho života, kedy som si ich neobhrýzala (také dlhšie, boli pár mesačné pokusy).
a proste ja ani neviem určiť, kedy to robím a kedy nie, nerobím to výlučne z nervozity alebo čo. proste hocikedy.
ak máte niekto nejaký návod (nie že lak proti obhrýzaniu, to nefunguje) tak hovorte.
aj keď v mojom štádiu fakt len nejaká odborná pomoc pomôže, seriózne.
staaaaale. neviem prestat. raz som vydrzala hrozne dlho, ze som ich uz mala polcentimetrove a potom ma niekto nasral a vsetko som okusala. ale aspon usetrim na laku na nechty
neviem sa vyjadrit, kedze sa mi obhryzanie nechtov celkom hnusi a nezvyknem to robit, ALE ked mam velke nervy alebo pretlak emocii a nic k dispozicii co by som porozbijala tak si ich okusem... vacsinou to na mna pride uz ked su pekne dlhe a stava sa to asi 2x rocne
keď som pod stresom alebo sa musím sústrediť, tak si ich podvedome začnem olamovať alebo ako tú činnosť správne nazvať a zubami potom len občas zavŕšim svoje veľdielo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
krasne nekrasne
idu dole
nepamätám si obdobie svojho života, kedy som si ich neobhrýzala (také dlhšie, boli pár mesačné pokusy).
a proste ja ani neviem určiť, kedy to robím a kedy nie, nerobím to výlučne z nervozity alebo čo. proste hocikedy.
ak máte niekto nejaký návod (nie že lak proti obhrýzaniu, to nefunguje) tak hovorte.
aj keď v mojom štádiu fakt len nejaká odborná pomoc pomôže, seriózne.
Taká láska dokáže celkom divy.
Kvôli milovanej osôbke dokáže človek veci,
ktoré sa mu predtým zdali nemožné.
nuž ale... to je zatiaľ utópia