Presne ako @pawlo , trasiem nohami a to nielen pri nervozite, ale aj pri strese a tak
Peru si hryziem málokedy, skôr by som povedala, že som si iba v minulosti, teraz ani nie.
Donedávna som si obhrýzala nechty, trhala papieriky a lámala ceruzky.
Prednedávnom som zistila, že mám krvácajúce prsty, podarilo sa mi natrhnúť zopár kníh z knižnice a nemám doma jedinú ceruzku.
Odnedávna si namiesto toho hryziem pery a hrám sa so zatváracím nožíkom.
Zahryznem si do pery, keď predo mnou stojí brutal holka a v mojej hlave sa neodohráva " tú by som pojebal", ale "tá má dobré: a) vie dobre dancovať b) zvodný pohľad c) krásny úsmev"
ja si odjakživa tak hryziem pery, že to svet nezažil... odmalička, mama mi zakazovala, ale nepočúvala som ju; možno už mám preto tristo diagnóz a 90% možnosť HIV pozitív , neviem, ale aspoň som si zvýšila imunitu... niekedy si hubu tak rozfaklím, že tri dni neviem poriadne smiať sa ani... nezbavím sa už toho
ja si vobec nehryzem a ani nervozna nebyvam stale si ich balzamujem ,peelingujem atd nech su jemne nieje nic horsie ako sa bozkavat s niekym kto ma rozrypane pery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Peru si hryziem málokedy, skôr by som povedala, že som si iba v minulosti, teraz ani nie.
Prednedávnom som zistila, že mám krvácajúce prsty, podarilo sa mi natrhnúť zopár kníh z knižnice a nemám doma jedinú ceruzku.
Odnedávna si namiesto toho hryziem pery a hrám sa so zatváracím nožíkom.