mala som nastavené gesto na mobile a kamarátka sa mi na ňom hrala a využila všetkých 5 pokusov a aby ma to pustilo k mobilu chce to aby som sa prihlasila na google učet... ked sa prihlásim ukazuje mi, že je to nespsrávne mám to zalokovane neviem čo stým :
Ja som tak raz zablokovala kamoške (som šikovná viéém) Po 5 pokusoch aspoň čo ja som videla tak by sa zablokovať mal iba na 30 sekúnd a potom sám odblokovať čííí? A máš správne heslo na ten mail? Keď ne však si vytvor nový a tak sa prihlás...
Fú presne toto som riešil aj ja vyriešil som root-om ale nevyhol som sa factory resetu čiže zmazaniu dát a obnovenie systému na továrne nadstavenie (tak ako bol pri rozbalení) ... ono kontakty a aplikácie vyriešiš pomerne ľahko keď spravíš factory reset len problém sú SMSky a nadstavenia a dáta aplikácií .. keď nechceš o ne dojsť tak skús servis .. možno dokážu nejako veci zálohovať a obísť to oficiálnou formou (pretože root-om stratíš záruku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Musíš proste sa dostať k položke Factory reset (v recovery to nájdeš ak ho vieš spustiť)
alebo prepáliť rom
alebo dá sa to obísť ak máš ROOT práva v telefóne a zapnuté USB ladenie
a keď máš náhodou zamknutý bootloader tak ho rovno môžeš odniesť do servisu alebo si naštuduj XDA developers forum