stava sa vam niekedy,ze pri pocuvani nejakeho songu vyronite slzicku? nemyslim tym,ze sa vam ta piesen spaja s nejakou smutnou alebo stastnou udalostou,ale proste je ta pasaz tej piesne taka uzasna a tak vas dojme,ze sa nezdrzite?? mne sa to stava casto..
@shroomy v poslednej dobe uz clovek nenajde nic z tejto doby co je take great ako taketo klasiky...skoda no, aj ked sa niektori pokusaju o znovuzrodenie, nasilu to nejde...
To ťažko povedať, pri hudbe slzím takmer výlučne v súvislosti s nejakou udalosťou, pocitom...
často mávam ale pri prvom počutí nejakej piesne zimomriavky... napríklad Gollum´s Song...
A myslím, že mi trošku šli slzy pri prvom počutí Hello od Evanescence... ale ťažko povedať, či pre piesen samotnú, alebo to, čo sa mi s nou spájalo. Možno nejaká divná zmes obidvoch prípadov...
GunsNroses? no tak pri piesni Dont cry...hh aj ked sa vola dont cry je to taky ten typ piesne ktory by ma mozno zmohol k placu ale inak sa mi stava pri piesnach od MJ dost casto ze sa rozplacem. napriklad will you be there, childhood a tak on má takych dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
...a keď ešte vidím klip : '
Hlavne pri: H16-Preco places :´(
momentalne pri november rain
Občas sa mi to stane. Ale len ak sa v tej chvíli nevenujem ničomu inému a vnímam len tú pesničku. A aj tak, nie je veľa interprétov, ktorí to dokážu.
často mávam ale pri prvom počutí nejakej piesne zimomriavky... napríklad Gollum´s Song...
A myslím, že mi trošku šli slzy pri prvom počutí Hello od Evanescence... ale ťažko povedať, či pre piesen samotnú, alebo to, čo sa mi s nou spájalo. Možno nejaká divná zmes obidvoch prípadov...