Neviem ci nadpis vystihuje temu , ale ... mne hudba dost pomaha ked som smutny , vydeseny , nasrany a podobne veci ... ked pocujem tie texty , uplne mi to pomoze , a pytal som sa ludi ci aj im to pomaha , a oni ze ano ale niektorym ani nie... asi je to ty
V puberte mi pomáhali niektoré texty Iva Hoffmana,Andreja Šebana atď...
Dnes neviem či by to na mňa malo nejaký vplyv ale idealistom ako z tých pesničiek som asi zostal čo mi v živote asi moc nepomáha
A teraz si skôr život podfarbujem pesničkami vyjadrujúcimi to čo prežívam takže tie mi asi nepomôžu nejako sa posunúť ďalej heh...ale tak aspoň má môj život pekný soundtrack keď už on sám o sebe nieje pekný
No ja neviem, ja som depku este nemal, takze to nehodnotim
Ale tak ked som nasraty, si pustim nieco tvrd a postupne to prepinam az do pozitivnych veci . A ked som smutny (raz za 5rokov hmm no po terajsich skusenostiach uz viem, ze lepsie je vtedy sa vyrozpravat s niekym kto to pochopi
Nejak..ze hudba..naplna moj zivot... bez hudby jeden den,? neexistuje... pustam si ju ked som stastna.. a ked potrebujem rozmyslat...a ked mam depku som smutna pustim si hudbu poriadne nahlas. pocuwam ked viem slova spivam..a dostanem sa stoho...
jasne pri hudbe sa skvelo produkuju myslienky,sny,rozne vyplody stastia a pod. a nielen kvoli tomu ju mam rad..vie odreagovat,vie vytvorit euforiu..ale proti depku ju urcite nepouzivam ona prejde sama
ja ked si pustim korn , tak Jonathan tam spieva o problemoch ktore sa zhoduju s mojimi ...tak to sa tak dobre pocuva potom ... a pri hudbe sa mi dobre rozmysla ...
bez hudby by som to nebola ja...keď niečo počúvam, tak to cítim celou dušou...telom....niekedy som pri tom zasnená a nic nevnivam...a inokedy zas moc ziva....hudba je krásna....
pomocou hudby sa dá liečiť, robil to aj HENDRIX aj hocikto iný ,hudba pomáha, vybrácie pôsobia na čakri, preto je hudba dôležitá aj náboženstve lebo dokáže upokojiť dušu a telo ale aj naopak.. v mnohých kulturách sa pomocou rýchleho bubnovania a tancovania dostávajú ľudia do tranzu kedy necítia bolesť a atrálne dokážu cestovať. Násilne a neuprímne produkovaná hudba môže pošodiť psychiku a správanie človeka, ,je to hudba ktorá navodzuje svojimi vybraciami debilitu stačí si chvílu pokecať s fanušíkom drum and bass, zistíte že ten človek má hodnoty trochu pomýlené.. samozrejme česť výnimkam aby sa tu do mna neaky sekač nepustil..
nezáleží len na texte....pri takych menej oblúbených ho ani nevnímam .... často ho ignoruje m a počúval len inštrumentálky, alebo sa venujem len gitare, bicií atd....
Hudba je v mojom živote znamená strašne veľa, je nenahraditeľná a neviem si život bez nej moc dobre predstaviť. Ale zase to netreba preháňať... Myslím si, že by sme sa skôr mali rozprávať s priateľmi, ako si riešiť problémy tým, že sa zavrieme do izby a počúvame depresívne pesničky... Aj keď je pravda, že často krát nám hudba pomôže viac, ako nechápavý priateľ.
jasne ze aj text ma niekedy nieco do seba... ale casto na prekonanie nejakej blbej nalady, alebo na podciarknutie tej dobrej text ani netreba, ono sa to da pekne vycitit aj bez toho...
Ak ma niečo fakt ukľudní, tak je to klasická hudba. Normálne ju nepočúvam, len v takejto chvíľke. Tak napr. hocičo od Beethovena, nejaký ten Mozart a samozrejme Carmina Burana od Wagnera Takisto rád relaxujem pri Apocalyptice a inej inštrumentálnej hudbe.
eraser mám doma neaký dramač čo sa dá počuvať ale ked vidím starého kamarad ako nič iné nerobí len žere parno do seba a vozí sa a počúva hrozne ale hrozne prijebany drum tak je mi na pičku z toho ale takých je u nás mnoho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
V puberte mi pomáhali niektoré texty Iva Hoffmana,Andreja Šebana atď...
Dnes neviem či by to na mňa malo nejaký vplyv ale idealistom ako z tých pesničiek som asi zostal čo mi v živote asi moc nepomáha
A teraz si skôr život podfarbujem pesničkami vyjadrujúcimi to čo prežívam takže tie mi asi nepomôžu nejako sa posunúť ďalej heh...ale tak aspoň má môj život pekný soundtrack keď už on sám o sebe nieje pekný
Ale tak ked som nasraty, si pustim nieco tvrd a postupne to prepinam az do pozitivnych veci . A ked som smutny (raz za 5rokov hmm no po terajsich skusenostiach uz viem, ze lepsie je vtedy sa vyrozpravat s niekym kto to pochopi
tusim tu ma aj nekto nick NOMUSICNOLIFE vystihuje to moj nazor na hudbu...
@revolucion to s tým DnB snáď nemyslíš vážne, však ? inak v celku súhlas...
Ako chapem, velmi sa Vam to paci, ma to vela doseba, chapem, tak isto ako aj mne, ale podla to znie moc prehnane....