Nieco energicke by som az tak neodporucal Po poslednej skusenosti na dialnici uz si davam bacha (namiesto 130 som podupkavanim do plynu dosiahol rychlost nejakych 180 nie ze by to bolo superrychlost, ale pokuta by nepotesila a keby sa vyskytla nejaka nehoda tak by to nebolo buhvico...)
Ale inak mne sa v aute dobre pocuva metal rock a tiez nejake elektrosrandy... i ked najlepsie je asi zapnut radio pretoze to tak "neuspava" kedze sa stale meni rytmus pesniciek atd
ja mam v aute tri CD, ked veziem decka pocuvame Peter NAgy a deti je to fakt sranda skuste sa zasmiat a ak to niekto pocuje tak na vas budu pozerat ci vam sibe potom Nohavicu a Landu... a v pohode sa soferuje aspon mne
@7 ... mam ich omnoho viac, ale kedze chceala aj dake oblubene, tak som ich tam dal... nuz a ano, ked to ma byt energicka hudba, tak tam nebudem pocuvat Celine Dion - I Drove All Night, ci?
@12 boze ved to je ok Ale nie do auta A uz duplom ked chce nejaku rezkejsiu...Tvoja hudba by pasovala do diskusie s nazvom: Dajte nejake oblubene skladby disappointed:alebo...Chcem zaspat za volantom a natrtkat do telefonneho stlpu, dajte dake skladby )
odkedy môj známy počúva slayer(resp má vodičák slayer počúva od nepamäti tak sa s ním bojím jazdiť. 140km/h na hrdzavej škodovke na medzidedinskej ceste...
jedna z mála čo od nich poznám a táto je veľmi pomalá
ja odporúčam: exodus-raze hlavne ten text stojí za to
ale dosť pochybujem, že počúvaš takéto tvrďárny , a keď hej tak to neznesú spolucestujúci
Nejaký ten Hip-Hop... DNA, Bacil, H16 možno Vec abo MOja Reč ... Ale zas to sa nedá v kuse počúvať, tak potom desmod Metalica, SCORPIONS abo Noc a deň, U2, John Lennon to je asi tak šetko...
CO vam uz nacisto jebe?? same kokotiny,,,,co tu davate,,,mne sa vyhradne paci energeticke,,,take cool,,ako je lady gaga poker face remix po pici fest alebo Inna-hot to je nieco dobre,,,alebo skus BENNI BENASSI-feel alive to je nieoc coolove
A ty mas uz v 15tich vodicak a sferujes? Btw hudba v aute nema byt coolova, in ani nic podobne Hudba ma byt taka co sa paci soferovi Sofer je majitel a vladca v aute a pocuva sa co chce on (ach ako mam rad moje auticko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Zuzana Smatanová - Nech Sa Deje Čo Sa Má
Rasmus - In The Shadows
Celine Dion - I Drove All Night
Chris Rea - The Road To Hell
Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad
Billy Idol - Rebel Yell
Robert Miles - Children
Eagles - Hotel California...atď
Ale inak mne sa v aute dobre pocuva metal rock a tiez nejake elektrosrandy... i ked najlepsie je asi zapnut radio pretoze to tak "neuspava" kedze sa stale meni rytmus pesniciek atd
naj do auta je hip hop pre mna ..je taky pohodovy a nenuti to robit rychlostne priestupky kdezto ked by sa do playlistu dostala napr :
MORANDI - NEXT tak v tom momente je plyn na podlahe
kabat-najme album corrida
Skus drumNbass - Pendulum, Brookes Brothers, Noisia,...
Skus napriklad Pendulum - Hold Your Color
Brookes Brothers feat. Danny Byrd - Gold Rush
Noisia - Concussion
Noisia - Monster
ale inak, ja počúvam Rádio Viva v aute, ak si nepúšťam svoju hudbu. Dosť dobrý mix starých a nových skladieb. A neopakujú sa ako Expres.
ja odporúčam: exodus-raze hlavne ten text stojí za to
ale dosť pochybujem, že počúvaš takéto tvrďárny , a keď hej tak to neznesú spolucestujúci
ale myslím, že ani s nejakým DnB neurobíš chybu
Niečo take by bodlo