dokážete si spomeníť niekedy pri nejakyej pesničke na nejakú sytuáciu? Prípadne dokázala vás pesnička natoľko rozcítiť že ste až plakali? Ja viem som divná... ale dajako zo mňa vyhŕkli slzy pri spomienkovej piesni... ach
@nightillusion komicke.... ja som pri titanicu revala jak besna.. nakonci... ked som si uvedomilo kolko ludi muselo zomriet, mali rodiny, mali priatelov, vlastne zivoty... a isli za novym zivotom... slobodou
hehe áno ja si dosť často pri pesničkách spomínam na nejaké veci , napr.pri viacerých pesničkách sa mi hned vybaví leto a veľa vecí čo sa udialo v lete a dosť mi to zdvihne náladu ..ale to druhé aby mi až slzy vyhrkli tak nie trošku možno mi je smutno ale iba trošičku
dnes som akurat pocuvala mp3ku a sla mi pesnicka kt.som pocuvala v obdobi ked som mala niekoho strasne rada ..a ma to uplne dojalo aj ked tie slova sa k tomu nehodili ale ta melodia
áno, mám také pesničky.
Linda Sunblad - Faraway
Apocalyptica & Illonen & Vallo - Bittersweet
Massive Attack - Inertia Creeps
potom jedna od speváčky ktorej meno neviem, a neviem ani názov pesničky, ale v jednom momente tam PLYNULE zdvihne hlas z normálneho spevu do operného, a je to TAKÁ sila, že keď som to počul prvý raz, tak som sa rozplakal...
Hej ja som zastankyna depresivnej hudby co si pamatam,takze,ked uz mam chut poplakat si,tak jedine pri totalne depresivnej piesni,ale hlavne preto,ze podla mna stres vyplavia jedine slzy
občas počúvam jednu pesničku ktorá sa mi v mysli viaže s chalanom na ktorého som bola v živote najviac namotaná ešte ten moj stav slabo pretrváva ale našťastie pomaly ale isto mizne lebo ja si ho chcem čo najviac z mysle vymazať
no pri niektorích to tak je aj mna niekedy len tak rozplače pesnička a to nejsom čudná...alebo mám spomienky na hocijaké pesničky a ked ich počujem tak spomínam na staré časy
jasnéé takých pesničiek je dosť ktoré ma spájajú s nejakou osobou príp. zážitkom... najlepšie keď počujem wetwetwet - love is all around you, zrovna keď sme sa rozchádzali s bývalou, išlo okolo pomaličky auto s otvorenými oknami a hralo to z neho, to už bol čierny humor
jasna ze hej rozplakala ma pesnicka od pink - dear mr president
red hot chilli peppers mi zasa pripomina lyziarsky spred dvoch rokov a na ostatne si uz nepamatam
Ja si vzdy spomeniem pri pesnicke Foo fighters - Best of you na jedno krasne obdobie s jednym divcatom skoda uz je to zamnou Ale pekna pesnicka ja aj Disturbed - Darkness
podla mna kazdy ma nejaku pesnicku, ktora ho rozciti, nemysli, ze si jedina, podla mna je to uplne normalne...
ale situacia s tvrdym Y, to normalne nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Linda Sunblad - Faraway
Apocalyptica & Illonen & Vallo - Bittersweet
Massive Attack - Inertia Creeps
potom jedna od speváčky ktorej meno neviem, a neviem ani názov pesničky, ale v jednom momente tam PLYNULE zdvihne hlas z normálneho spevu do operného, a je to TAKÁ sila, že keď som to počul prvý raz, tak som sa rozplakal...
a tak ďalej, a tak ďalej...
jednoducho.... ALL WE WANT TO DO IS EAT YOUR BRAINS..
red hot chilli peppers mi zasa pripomina lyziarsky spred dvoch rokov a na ostatne si uz nepamatam
ale situacia s tvrdym Y, to normalne nie je.